Lizin Emmanuelle

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Lizin Emmanuelle
Private companiesMotion Pictures • Lizin Emmanuelle

Contactgegevens Lizin Emmanuelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lizin Emmanuelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lizin Emmanuelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Untere Rottergasse 7; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 59 55 80 (+32-087 59 55 80) 087 59 55 80 (+32-087 59 55 80)

Fax (fax): 087 59 55 87 (+32-087 59 55 87) 087 59 55 87 (+32-087 59 55 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lizin Emmanuelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lizin Emmanuelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lizin Emmanuelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lizin Emmanuelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lizin Emmanuelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lizin Emmanuelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lizin Emmanuelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lizin Emmanuelle
Products information Lizin Emmanuelle

BTW identificatienummer (tax): BE05824371337
Ondernemingsnummer: 7149047851
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Lizin Emmanuelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lizin Emmanuelle
(Get full report from official database of BE for Lizin Emmanuelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lizin Emmanuelle
Addition kinds of activities for Lizin Emmanuelle

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
38420110. Neusproppen | Nose plugs
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair

Werken bij Lizin Emmanuelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lizin Emmanuelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lizin Emmanuelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lizin Emmanuelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van Lizin Emmanuelle in sociale netwerken
Look for responds of Lizin Emmanuelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lizin Emmanuelle. Laat een reactie achter voor Lizin Emmanuelle. Lizin Emmanuelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lizin Emmanuelle. Leave a respond for Lizin Emmanuelle. Lizin Emmanuelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lizin Emmanuelle op de google maps. Adres en contacten Lizin Emmanuelle
Location of Lizin Emmanuelle on the google maps. Address and contacts of Lizin Emmanuelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Lizin Emmanuelle Lizin Emmanuelle: HERMANS ST?PHANE | Marcel Piessens en Zonen B.V.B.A. | Délices (Aux) | STENNY | Flanders Investment and Resour

Other related companies as Lizin Emmanuelle: HERMANS ST?PHANE | Marcel Piessens en Zonen B.V.B.A. | Délices (Aux) | STENNY | Flanders Investment and Resour

Lizin Emmanuelle is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lizin Emmanuelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05824371337. Het bedrijf Lizin Emmanuelle bevindt zich op het adres: Untere Rottergasse 7; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Lizin Emmanuelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lizin Emmanuelle is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lizin Emmanuelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lizin Emmanuelle, openstaande posities, locatie van Lizin Emmanuelle op de kaart.

Lizin Emmanuelle is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lizin Emmanuelle, company assigned to the tax number BE05824371337. The company Lizin Emmanuelle is located at the address: Untere Rottergasse 7; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Lizin Emmanuelle were not found.
The main activity of Lizin Emmanuelle is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lizin Emmanuelle is not available. You also can look at reviews of Lizin Emmanuelle, open positions, location of Lizin Emmanuelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lizin Emmanuelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lizin Emmanuelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lizin Emmanuelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lizin Emmanuelle, employees, financial statistics.