Linsen Johan

Contactgegevens Linsen Johan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Linsen Johan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Linsen Johan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thomas Watsonlaan 31; 3930; Hamont-Achel (Achel), België

Telefoon (phone): 011 64 36 75 (+32-011 64 36 75) 011 64 36 75 (+32-011 64 36 75)

Fax (fax): +32 (87) 565-95-91 +32 (87) 565-95-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Linsen Johan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Linsen Johan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Linsen Johan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Linsen Johan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Linsen Johan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Linsen Johan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Linsen Johan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Linsen Johan
Products information Linsen Johan

BTW identificatienummer (tax): BE08891204833
Ondernemingsnummer: 2602355957
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Linsen Johan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Linsen Johan
(Get full report from official database of BE for Linsen Johan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Linsen Johan
Addition kinds of activities for Linsen Johan

637102. Unie fondsen | Union funds
10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
82999905. Kookschool | Cooking school

Werken bij Linsen Johan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Linsen Johan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Linsen Johan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Linsen Johan. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

Zoek naar antwoorden van Linsen Johan in sociale netwerken
Look for responds of Linsen Johan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Linsen Johan. Laat een reactie achter voor Linsen Johan. Linsen Johan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Linsen Johan. Leave a respond for Linsen Johan. Linsen Johan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Linsen Johan op de google maps. Adres en contacten Linsen Johan
Location of Linsen Johan on the google maps. Address and contacts of Linsen Johan

Andere gerelateerde bedrijven als come Linsen Johan Linsen Johan: A tot Z | BUREAU BEGOPS-VANDROMME | JEAN WAUTERS | Verbeke G | ELECTRICIT? ALLART & FILS

Other related companies as Linsen Johan: A tot Z | BUREAU BEGOPS-VANDROMME | JEAN WAUTERS | Verbeke G | ELECTRICIT? ALLART & FILS

Linsen Johan is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Linsen Johan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08891204833. Het bedrijf Linsen Johan bevindt zich op het adres: Thomas Watsonlaan 31; 3930; Hamont-Achel (Achel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Linsen Johan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Linsen Johan is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Linsen Johan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Linsen Johan, openstaande posities, locatie van Linsen Johan op de kaart.

Linsen Johan is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Linsen Johan, company assigned to the tax number BE08891204833. The company Linsen Johan is located at the address: Thomas Watsonlaan 31; 3930; Hamont-Achel (Achel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Linsen Johan were not found.
The main activity of Linsen Johan is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Linsen Johan is not available. You also can look at reviews of Linsen Johan, open positions, location of Linsen Johan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Linsen Johan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Linsen Johan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Linsen Johan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Linsen Johan, employees, financial statistics.