Lefever An - Minten Dirk

Contactgegevens Lefever An - Minten Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lefever An - Minten Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lefever An - Minten Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bogaardenstraat 5; 3050; Oud-Heverlee, België

Telefoon (phone): 016 40 07 14 (+32-016 40 07 14) 016 40 07 14 (+32-016 40 07 14)

Fax (fax): +32 (71) 235-32-55 +32 (71) 235-32-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lefever An - Minten Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lefever An - Minten Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lefever An - Minten Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lefever An - Minten Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lefever An - Minten Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lefever An - Minten Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lefever An - Minten Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lefever An - Minten Dirk
Products information Lefever An - Minten Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE05191284179
Ondernemingsnummer: 7683807373
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Lefever An - Minten Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lefever An - Minten Dirk
(Get full report from official database of BE for Lefever An - Minten Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lefever An - Minten Dirk
Addition kinds of activities for Lefever An - Minten Dirk

367901. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
369402. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
33990201. Brads: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Brads: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
50230400. Vloerbedekkingen | Floor coverings
55319901. Automotive banden | Automotive tires
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij Lefever An - Minten Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lefever An - Minten Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lefever An - Minten Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lefever An - Minten Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van Lefever An - Minten Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Lefever An - Minten Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lefever An - Minten Dirk. Laat een reactie achter voor Lefever An - Minten Dirk. Lefever An - Minten Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lefever An - Minten Dirk. Leave a respond for Lefever An - Minten Dirk. Lefever An - Minten Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lefever An - Minten Dirk op de google maps. Adres en contacten Lefever An - Minten Dirk
Location of Lefever An - Minten Dirk on the google maps. Address and contacts of Lefever An - Minten Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Lefever An - Minten Dirk Lefever An - Minten Dirk: Linea | BENDEL | Auto-Service NV | GARAGE HANSEZ | De Kinder A

Other related companies as Lefever An - Minten Dirk: Linea | BENDEL | Auto-Service NV | GARAGE HANSEZ | De Kinder A

Lefever An - Minten Dirk is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lefever An - Minten Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191284179. Het bedrijf Lefever An - Minten Dirk bevindt zich op het adres: Bogaardenstraat 5; 3050; Oud-Heverlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Lefever An - Minten Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lefever An - Minten Dirk is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lefever An - Minten Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lefever An - Minten Dirk, openstaande posities, locatie van Lefever An - Minten Dirk op de kaart.

Lefever An - Minten Dirk is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lefever An - Minten Dirk, company assigned to the tax number BE05191284179. The company Lefever An - Minten Dirk is located at the address: Bogaardenstraat 5; 3050; Oud-Heverlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in Lefever An - Minten Dirk were not found.
The main activity of Lefever An - Minten Dirk is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lefever An - Minten Dirk is not available. You also can look at reviews of Lefever An - Minten Dirk, open positions, location of Lefever An - Minten Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lefever An - Minten Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lefever An - Minten Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lefever An - Minten Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lefever An - Minten Dirk, employees, financial statistics.