Hubin A

Contactgegevens Hubin A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hubin A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hubin A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Edmond Machtens 144; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 98 04 (+32-02 410 98 04) 02 410 98 04 (+32-02 410 98 04)

Fax (fax): +32 (67) 239-38-85 +32 (67) 239-38-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hubin A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hubin A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hubin A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hubin A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hubin A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hubin A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hubin A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hubin A
Products information Hubin A

BTW identificatienummer (tax): BE07839813232
Ondernemingsnummer: 4693054199
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Hubin A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hubin A
(Get full report from official database of BE for Hubin A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hubin A
Addition kinds of activities for Hubin A

596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
655200. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
753903. Elektrische diensten | Electrical services
02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments
87480100. Testdiensten | Testing services
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij Hubin A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hubin A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hubin A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hubin A. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Hubin A in sociale netwerken
Look for responds of Hubin A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hubin A. Laat een reactie achter voor Hubin A. Hubin A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hubin A. Leave a respond for Hubin A. Hubin A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hubin A op de google maps. Adres en contacten Hubin A
Location of Hubin A on the google maps. Address and contacts of Hubin A

Andere gerelateerde bedrijven als come Hubin A Hubin A: EMILE | KLEDING LENA | Heynro BVBA | BIS | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as Hubin A: EMILE | KLEDING LENA | Heynro BVBA | BIS | BRANDWEERKAZERNE

Hubin A is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hubin A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07839813232. Het bedrijf Hubin A bevindt zich op het adres: Boulevard Edmond Machtens 144; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Hubin A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hubin A is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hubin A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hubin A, openstaande posities, locatie van Hubin A op de kaart.

Hubin A is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hubin A, company assigned to the tax number BE07839813232. The company Hubin A is located at the address: Boulevard Edmond Machtens 144; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Hubin A were not found.
The main activity of Hubin A is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hubin A is not available. You also can look at reviews of Hubin A, open positions, location of Hubin A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hubin A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hubin A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hubin A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hubin A, employees, financial statistics.