Honorez Pierre

Contactgegevens Honorez Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Honorez Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Honorez Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Sart lez Moulin 8; 6180; Courcelles, België

Telefoon (phone): 071 45 57 11 (+32-071 45 57 11) 071 45 57 11 (+32-071 45 57 11)

Fax (fax): +32 (82) 433-87-51 +32 (82) 433-87-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Honorez Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Honorez Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Honorez Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Honorez Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Honorez Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Honorez Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Honorez Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Honorez Pierre
Products information Honorez Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE07759063720
Ondernemingsnummer: 7646728515
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Honorez Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Honorez Pierre
(Get full report from official database of BE for Honorez Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Honorez Pierre
Addition kinds of activities for Honorez Pierre

592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance

Werken bij Honorez Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Honorez Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Honorez Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Honorez Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van Honorez Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Honorez Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Honorez Pierre. Laat een reactie achter voor Honorez Pierre. Honorez Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Honorez Pierre. Leave a respond for Honorez Pierre. Honorez Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Honorez Pierre op de google maps. Adres en contacten Honorez Pierre
Location of Honorez Pierre on the google maps. Address and contacts of Honorez Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Honorez Pierre Honorez Pierre: ELECTRABEL | 'T KLEINE BEERTJE | V.B.C. ELOUGES | BRIGITTE BOUSEZ | D Finition

Other related companies as Honorez Pierre: ELECTRABEL | 'T KLEINE BEERTJE | V.B.C. ELOUGES | BRIGITTE BOUSEZ | D Finition

Honorez Pierre is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Honorez Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07759063720. Het bedrijf Honorez Pierre bevindt zich op het adres: Rue de Sart lez Moulin 8; 6180; Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 684,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Honorez Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Honorez Pierre is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Honorez Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Honorez Pierre, openstaande posities, locatie van Honorez Pierre op de kaart.

Honorez Pierre is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Honorez Pierre, company assigned to the tax number BE07759063720. The company Honorez Pierre is located at the address: Rue de Sart lez Moulin 8; 6180; Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 684,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Honorez Pierre were not found.
The main activity of Honorez Pierre is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Honorez Pierre is not available. You also can look at reviews of Honorez Pierre, open positions, location of Honorez Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Honorez Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Honorez Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Honorez Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Honorez Pierre, employees, financial statistics.