Hoffbauer Jos

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Hoffbauer Jos

Contactgegevens Hoffbauer Jos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoffbauer Jos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoffbauer Jos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijftien Augustusstraat 11; 3690; Zutendaal, België

Telefoon (phone): 089 61 15 78 (+32-089 61 15 78) 089 61 15 78 (+32-089 61 15 78)

Fax (fax): 089 61 15 78 (+32-089 61 15 78) 089 61 15 78 (+32-089 61 15 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoffbauer Jos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoffbauer Jos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoffbauer Jos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoffbauer Jos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoffbauer Jos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoffbauer Jos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoffbauer Jos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoffbauer Jos
Products information Hoffbauer Jos

BTW identificatienummer (tax): BE06335510253
Ondernemingsnummer: 1891265869
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Hoffbauer Jos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoffbauer Jos
(Get full report from official database of BE for Hoffbauer Jos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoffbauer Jos
Addition kinds of activities for Hoffbauer Jos

17310304. Installatie van telefoon- en telefoonapparatuur | Telephone and telephone equipment installation
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
35520100. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
50630305. Stroomdraad en kabel | Power wire and cable
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
56419901. Kinderkleding | Children's wear
65419901. Titel en vertrouwen bedrijven | Title and trust companies
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating

Werken bij Hoffbauer Jos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoffbauer Jos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoffbauer Jos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoffbauer Jos. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Hoffbauer Jos in sociale netwerken
Look for responds of Hoffbauer Jos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoffbauer Jos. Laat een reactie achter voor Hoffbauer Jos. Hoffbauer Jos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoffbauer Jos. Leave a respond for Hoffbauer Jos. Hoffbauer Jos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoffbauer Jos op de google maps. Adres en contacten Hoffbauer Jos
Location of Hoffbauer Jos on the google maps. Address and contacts of Hoffbauer Jos

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoffbauer Jos Hoffbauer Jos: Longrée Michèle | HENRARD ARTHUR | LIBERALE MUTUALITEIT | Argentine-Argentini? | DALHUIJSEN, MATTHIJS

Other related companies as Hoffbauer Jos: Longrée Michèle | HENRARD ARTHUR | LIBERALE MUTUALITEIT | Argentine-Argentini? | DALHUIJSEN, MATTHIJS

Hoffbauer Jos is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoffbauer Jos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06335510253. Het bedrijf Hoffbauer Jos bevindt zich op het adres: Vijftien Augustusstraat 11; 3690; Zutendaal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Hoffbauer Jos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoffbauer Jos is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoffbauer Jos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoffbauer Jos, openstaande posities, locatie van Hoffbauer Jos op de kaart.

Hoffbauer Jos is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hoffbauer Jos, company assigned to the tax number BE06335510253. The company Hoffbauer Jos is located at the address: Vijftien Augustusstraat 11; 3690; Zutendaal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Hoffbauer Jos were not found.
The main activity of Hoffbauer Jos is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoffbauer Jos is not available. You also can look at reviews of Hoffbauer Jos, open positions, location of Hoffbauer Jos on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoffbauer Jos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoffbauer Jos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoffbauer Jos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoffbauer Jos, employees, financial statistics.