Frankar Jean-Claude

Contactgegevens Frankar Jean-Claude: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frankar Jean-Claude: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frankar Jean-Claude

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Péville 181; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 343 31 50 (+32-04 343 31 50) 04 343 31 50 (+32-04 343 31 50)

Fax (fax): +32 (51) 654-28-78 +32 (51) 654-28-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frankar Jean-Claude: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frankar Jean-Claude"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frankar Jean-Claude"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frankar Jean-Claude, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frankar Jean-Claude. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frankar Jean-Claude, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frankar Jean-Claude. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frankar Jean-Claude
Products information Frankar Jean-Claude

BTW identificatienummer (tax): BE06755462646
Ondernemingsnummer: 9642395019
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Frankar Jean-Claude zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frankar Jean-Claude
(Get full report from official database of BE for Frankar Jean-Claude)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frankar Jean-Claude
Addition kinds of activities for Frankar Jean-Claude

283401. Drugs die neoplasma's en endrocriene systemen beïnvloeden | Drugs affecting neoplasms and endrocrine systems
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone
35310411. Mengers, beton | Mixers, concrete
39149904. Bestek, NK | Flatware, nsk
39991302. Vorms: weergave, kleding en show | Forms: display, dress, and show
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
50639900. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)
83220302. Crisis interventiecentrum | Crisis intervention center

Werken bij Frankar Jean-Claude: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frankar Jean-Claude: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frankar Jean-Claude. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frankar Jean-Claude. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: URTALENT

    Type: Studentenjob

    Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

  • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Psychologisch Bureau

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Frankar Jean-Claude in sociale netwerken
Look for responds of Frankar Jean-Claude in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frankar Jean-Claude. Laat een reactie achter voor Frankar Jean-Claude. Frankar Jean-Claude bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frankar Jean-Claude. Leave a respond for Frankar Jean-Claude. Frankar Jean-Claude on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frankar Jean-Claude op de google maps. Adres en contacten Frankar Jean-Claude
Location of Frankar Jean-Claude on the google maps. Address and contacts of Frankar Jean-Claude

Andere gerelateerde bedrijven als come Frankar Jean-Claude Frankar Jean-Claude: Peeters B | ETS. BOGAERT | COMMUNICATION SENSE | Marchant Francis Photographer SPRL | Union Professionnelle des Antiquaires et Brocanteurs

Other related companies as Frankar Jean-Claude: Peeters B | ETS. BOGAERT | COMMUNICATION SENSE | Marchant Francis Photographer SPRL | Union Professionnelle des Antiquaires et Brocanteurs

Frankar Jean-Claude is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frankar Jean-Claude, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06755462646. Het bedrijf Frankar Jean-Claude bevindt zich op het adres: Avenue de Péville 181; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Frankar Jean-Claude zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frankar Jean-Claude is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frankar Jean-Claude is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frankar Jean-Claude, openstaande posities, locatie van Frankar Jean-Claude op de kaart.

Frankar Jean-Claude is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frankar Jean-Claude, company assigned to the tax number BE06755462646. The company Frankar Jean-Claude is located at the address: Avenue de Péville 181; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Frankar Jean-Claude were not found.
The main activity of Frankar Jean-Claude is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Frankar Jean-Claude is not available. You also can look at reviews of Frankar Jean-Claude, open positions, location of Frankar Jean-Claude on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frankar Jean-Claude, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frankar Jean-Claude, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frankar Jean-Claude, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frankar Jean-Claude, employees, financial statistics.