Dong-Khu-Them

Contactgegevens Dong-Khu-Them: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dong-Khu-Them: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dong-Khu-Them

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai du Roi Albert 1A; 4020; Liège 1 (Bressoux), België

Telefoon (phone): 04 342 58 43 (+32-04 342 58 43) 04 342 58 43 (+32-04 342 58 43)

Fax (fax): +32 (86) 978-14-21 +32 (86) 978-14-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dong-Khu-Them: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dong-Khu-Them"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dong-Khu-Them"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dong-Khu-Them, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dong-Khu-Them. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dong-Khu-Them, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dong-Khu-Them. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dong-Khu-Them
Products information Dong-Khu-Them

BTW identificatienummer (tax): BE01327392578
Ondernemingsnummer: 4712005615
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Dong-Khu-Them zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dong-Khu-Them
(Get full report from official database of BE for Dong-Khu-Them)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dong-Khu-Them
Addition kinds of activities for Dong-Khu-Them

232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
832203. Emergency Social Services | Emergency social services
20839902. Maïsmeel | Corn malt
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
51530106. Wilde rijst | Wild rice
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental
75390301. Automotive geluidsinstallatie service en installatie | Automotive sound system service and installation

Werken bij Dong-Khu-Them: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dong-Khu-Them: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dong-Khu-Them. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dong-Khu-Them. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van Dong-Khu-Them in sociale netwerken
Look for responds of Dong-Khu-Them in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dong-Khu-Them. Laat een reactie achter voor Dong-Khu-Them. Dong-Khu-Them bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dong-Khu-Them. Leave a respond for Dong-Khu-Them. Dong-Khu-Them on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dong-Khu-Them op de google maps. Adres en contacten Dong-Khu-Them
Location of Dong-Khu-Them on the google maps. Address and contacts of Dong-Khu-Them

Andere gerelateerde bedrijven als come Dong-Khu-Them Dong-Khu-Them: ROSALBA VILLAREALE | ENTREPR. JULIEN MARLIER | Macé Charlotte | JORIS VANDENBERGHE | MODULAR ST-TRUIDEN

Other related companies as Dong-Khu-Them: ROSALBA VILLAREALE | ENTREPR. JULIEN MARLIER | Macé Charlotte | JORIS VANDENBERGHE | MODULAR ST-TRUIDEN

Dong-Khu-Them is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dong-Khu-Them, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01327392578. Het bedrijf Dong-Khu-Them bevindt zich op het adres: Quai du Roi Albert 1A; 4020; Liège 1 (Bressoux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Dong-Khu-Them zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dong-Khu-Them is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dong-Khu-Them is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dong-Khu-Them, openstaande posities, locatie van Dong-Khu-Them op de kaart.

Dong-Khu-Them is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dong-Khu-Them, company assigned to the tax number BE01327392578. The company Dong-Khu-Them is located at the address: Quai du Roi Albert 1A; 4020; Liège 1 (Bressoux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Dong-Khu-Them were not found.
The main activity of Dong-Khu-Them is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dong-Khu-Them is not available. You also can look at reviews of Dong-Khu-Them, open positions, location of Dong-Khu-Them on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dong-Khu-Them, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dong-Khu-Them, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dong-Khu-Them, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dong-Khu-Them, employees, financial statistics.