Deville J-P

Contactgegevens Deville J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deville J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deville J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sur Champt 20; 5530; Yvoir, België

Telefoon (phone): 082 61 36 02 (+32-082 61 36 02) 082 61 36 02 (+32-082 61 36 02)

Fax (fax): +32 (65) 393-32-26 +32 (65) 393-32-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deville J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deville J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deville J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deville J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deville J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deville J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deville J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deville J-P
Products information Deville J-P

BTW identificatienummer (tax): BE06282226562
Ondernemingsnummer: 3962738037
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Deville J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deville J-P
(Get full report from official database of BE for Deville J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deville J-P
Addition kinds of activities for Deville J-P

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
263101. bekledingsbord | Linerboard
10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
28360501. gifstoffen | Toxins
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
38220601. Appliance regulators | Appliance regulators
82990304. Spraaklessen | Voice lessons
92290403. Openbare orde en veiligheid, provincie overheid | Public order and safety, county government

Werken bij Deville J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deville J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deville J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deville J-P. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Deville J-P in sociale netwerken
Look for responds of Deville J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deville J-P. Laat een reactie achter voor Deville J-P. Deville J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deville J-P. Leave a respond for Deville J-P. Deville J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deville J-P op de google maps. Adres en contacten Deville J-P
Location of Deville J-P on the google maps. Address and contacts of Deville J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Deville J-P Deville J-P: DEUTSCHE BANK | WALTER | CONSERVATORIUM | SALAISONS J I M SPRL | Orffa Belgium NV

Other related companies as Deville J-P: DEUTSCHE BANK | WALTER | CONSERVATORIUM | SALAISONS J I M SPRL | Orffa Belgium NV

Deville J-P is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deville J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06282226562. Het bedrijf Deville J-P bevindt zich op het adres: Sur Champt 20; 5530; Yvoir. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Deville J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deville J-P is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deville J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deville J-P, openstaande posities, locatie van Deville J-P op de kaart.

Deville J-P is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deville J-P, company assigned to the tax number BE06282226562. The company Deville J-P is located at the address: Sur Champt 20; 5530; Yvoir. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Deville J-P were not found.
The main activity of Deville J-P is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deville J-P is not available. You also can look at reviews of Deville J-P, open positions, location of Deville J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deville J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deville J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deville J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deville J-P, employees, financial statistics.