Despiegelaere Jean-Pierre

Contactgegevens Despiegelaere Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Despiegelaere Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Despiegelaere Jean-Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Cattleyas 67; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 734 16 91 (+32-02 734 16 91) 02 734 16 91 (+32-02 734 16 91)

Fax (fax): +32 (59) 957-25-55 +32 (59) 957-25-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Despiegelaere Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Despiegelaere Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Despiegelaere Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Despiegelaere Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Despiegelaere Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Despiegelaere Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Despiegelaere Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Despiegelaere Jean-Pierre
Products information Despiegelaere Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE09386688232
Ondernemingsnummer: 7927429199
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Despiegelaere Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Despiegelaere Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for Despiegelaere Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Despiegelaere Jean-Pierre
Addition kinds of activities for Despiegelaere Jean-Pierre

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
306911. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
308905. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
27210000. periodieken | Periodicals
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs

Werken bij Despiegelaere Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Despiegelaere Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Despiegelaere Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Despiegelaere Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Despiegelaere Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Despiegelaere Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Despiegelaere Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor Despiegelaere Jean-Pierre. Despiegelaere Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Despiegelaere Jean-Pierre. Leave a respond for Despiegelaere Jean-Pierre. Despiegelaere Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Despiegelaere Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten Despiegelaere Jean-Pierre
Location of Despiegelaere Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of Despiegelaere Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Despiegelaere Jean-Pierre Despiegelaere Jean-Pierre: ZEKL G | INTER OPTIEK | OFFIMEX | Cannaert Y | VAN DEN ZEGEL

Other related companies as Despiegelaere Jean-Pierre: ZEKL G | INTER OPTIEK | OFFIMEX | Cannaert Y | VAN DEN ZEGEL

Despiegelaere Jean-Pierre is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Despiegelaere Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09386688232. Het bedrijf Despiegelaere Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Avenue des Cattleyas 67; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Despiegelaere Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Despiegelaere Jean-Pierre is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Despiegelaere Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Despiegelaere Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van Despiegelaere Jean-Pierre op de kaart.

Despiegelaere Jean-Pierre is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Despiegelaere Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE09386688232. The company Despiegelaere Jean-Pierre is located at the address: Avenue des Cattleyas 67; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Despiegelaere Jean-Pierre were not found.
The main activity of Despiegelaere Jean-Pierre is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Despiegelaere Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of Despiegelaere Jean-Pierre, open positions, location of Despiegelaere Jean-Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Despiegelaere Jean-Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Despiegelaere Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Despiegelaere Jean-Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Despiegelaere Jean-Pierre, employees, financial statistics.