De Weireld Hilde

Contactgegevens De Weireld Hilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Weireld Hilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Weireld Hilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruishoutemsesteenweg 47; 9750; Zingem, België

Telefoon (phone): 09 384 36 56 (+32-09 384 36 56) 09 384 36 56 (+32-09 384 36 56)

Fax (fax): +32 (57) 554-65-31 +32 (57) 554-65-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Weireld Hilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Weireld Hilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Weireld Hilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Weireld Hilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Weireld Hilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Weireld Hilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Weireld Hilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Weireld Hilde
Products information De Weireld Hilde

BTW identificatienummer (tax): BE05181121826
Ondernemingsnummer: 7290222167
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in De Weireld Hilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Weireld Hilde
(Get full report from official database of BE for De Weireld Hilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Weireld Hilde
Addition kinds of activities for De Weireld Hilde

01610404. Spruitboerderij | Brussels sprout farm
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
36130212. Schakelborden en onderdelen, kracht | Switchboards and parts, power
75390400. Remdiensten | Brake services
80930301. Abortus kliniek | Abortion clinic

Werken bij De Weireld Hilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Weireld Hilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Weireld Hilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Weireld Hilde. Looking for open vacancies in other companies

 • Automechanieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

 • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

 • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: IPG Group Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

 • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

 • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

 • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: DECUBBER R.& A.

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

 • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

  Type: Vaste Job

  als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van De Weireld Hilde in sociale netwerken
Look for responds of De Weireld Hilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Weireld Hilde. Laat een reactie achter voor De Weireld Hilde. De Weireld Hilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Weireld Hilde. Leave a respond for De Weireld Hilde. De Weireld Hilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Weireld Hilde op de google maps. Adres en contacten De Weireld Hilde
Location of De Weireld Hilde on the google maps. Address and contacts of De Weireld Hilde

Andere gerelateerde bedrijven als come De Weireld Hilde De Weireld Hilde: Focquaert J | GILBERT CASIER | ETS PLEINEVAUX SA | F. HOGE | C P R SA

Other related companies as De Weireld Hilde: Focquaert J | GILBERT CASIER | ETS PLEINEVAUX SA | F. HOGE | C P R SA

De Weireld Hilde is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Weireld Hilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05181121826. Het bedrijf De Weireld Hilde bevindt zich op het adres: Kruishoutemsesteenweg 47; 9750; Zingem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Weireld Hilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Weireld Hilde is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Weireld Hilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Weireld Hilde, openstaande posities, locatie van De Weireld Hilde op de kaart.

De Weireld Hilde is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Weireld Hilde, company assigned to the tax number BE05181121826. The company De Weireld Hilde is located at the address: Kruishoutemsesteenweg 47; 9750; Zingem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Weireld Hilde were not found.
The main activity of De Weireld Hilde is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Weireld Hilde is not available. You also can look at reviews of De Weireld Hilde, open positions, location of De Weireld Hilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Weireld Hilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Weireld Hilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Weireld Hilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Weireld Hilde, employees, financial statistics.