De Vulder G

Contactgegevens De Vulder G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vulder G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vulder G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteeldreef 1; 9340; Lede, België

Telefoon (phone): 053 80 08 97 (+32-053 80 08 97) 053 80 08 97 (+32-053 80 08 97)

Fax (fax): +32 (61) 737-43-80 +32 (61) 737-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vulder G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vulder G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vulder G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vulder G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vulder G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vulder G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vulder G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vulder G
Products information De Vulder G

BTW identificatienummer (tax): BE06835937500
Ondernemingsnummer: 8137542724
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in De Vulder G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vulder G
(Get full report from official database of BE for De Vulder G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vulder G
Addition kinds of activities for De Vulder G

091200. Vinvis | Finfish
376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
31110702. Roller leer | Roller leather
32950217. Silicon, ultra hoge zuiverheid: behandeld | Silicon, ultra high purity: treated
49250102. Coke oven gas, productie en distributie | Coke oven gas, production and distribution
50830401. Cream scheiders, boerderij | Cream separators, farm
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij De Vulder G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vulder G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vulder G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vulder G. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

 • Monteur (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

 • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

 • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: S&R Olympia

  Type: Studentenjob

  Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

 • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Vaste Job

  Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

 • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: COVAMEAT

  Type: Vaste Job

  Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: LA ROTONDA

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van De Vulder G in sociale netwerken
Look for responds of De Vulder G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vulder G. Laat een reactie achter voor De Vulder G. De Vulder G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vulder G. Leave a respond for De Vulder G. De Vulder G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vulder G op de google maps. Adres en contacten De Vulder G
Location of De Vulder G on the google maps. Address and contacts of De Vulder G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vulder G De Vulder G: BRUYNSEELS D PHOTOGRAPHY | KONE BELGIUM | JEAN PRETLOT | GINA LEQUIEN | COMERCIO IB?RIA

Other related companies as De Vulder G: BRUYNSEELS D PHOTOGRAPHY | KONE BELGIUM | JEAN PRETLOT | GINA LEQUIEN | COMERCIO IB?RIA

De Vulder G is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vulder G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835937500. Het bedrijf De Vulder G bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 1; 9340; Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Vulder G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vulder G is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vulder G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vulder G, openstaande posities, locatie van De Vulder G op de kaart.

De Vulder G is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vulder G, company assigned to the tax number BE06835937500. The company De Vulder G is located at the address: Kasteeldreef 1; 9340; Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Vulder G were not found.
The main activity of De Vulder G is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vulder G is not available. You also can look at reviews of De Vulder G, open positions, location of De Vulder G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vulder G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vulder G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vulder G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vulder G, employees, financial statistics.