De Vriese M

Contactgegevens De Vriese M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vriese M: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vriese M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoonaardebaan 95; 9200; Dendermonde (Schoonaarde), België

Telefoon (phone): 052 42 41 89 (+32-052 42 41 89) 052 42 41 89 (+32-052 42 41 89)

Fax (fax): +32 (86) 680-40-82 +32 (86) 680-40-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vriese M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vriese M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vriese M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vriese M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vriese M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vriese M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vriese M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vriese M
Products information De Vriese M

BTW identificatienummer (tax): BE04370056152
Ondernemingsnummer: 1661651611
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in De Vriese M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vriese M
(Get full report from official database of BE for De Vriese M)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vriese M
Addition kinds of activities for De Vriese M

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
36510200. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
51449901. eieren | Eggs
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training

Werken bij De Vriese M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vriese M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vriese M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vriese M. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

 • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

 • Bakker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

 • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

 • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

  Regio: ETTELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

 • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Studentenjob

  Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

 • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

 • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

 • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: U-man

  Type: Vaste Job

  Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

 • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van De Vriese M in sociale netwerken
Look for responds of De Vriese M in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vriese M. Laat een reactie achter voor De Vriese M. De Vriese M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vriese M. Leave a respond for De Vriese M. De Vriese M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vriese M op de google maps. Adres en contacten De Vriese M
Location of De Vriese M on the google maps. Address and contacts of De Vriese M

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vriese M De Vriese M: CENTEA | B. DUBOIS | IMMO DEVA NV | MICHEL VAN LOOK | ELITE

Other related companies as De Vriese M: CENTEA | B. DUBOIS | IMMO DEVA NV | MICHEL VAN LOOK | ELITE

De Vriese M is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vriese M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04370056152. Het bedrijf De Vriese M bevindt zich op het adres: Schoonaardebaan 95; 9200; Dendermonde (Schoonaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Vriese M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vriese M is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vriese M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vriese M, openstaande posities, locatie van De Vriese M op de kaart.

De Vriese M is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vriese M, company assigned to the tax number BE04370056152. The company De Vriese M is located at the address: Schoonaardebaan 95; 9200; Dendermonde (Schoonaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Vriese M were not found.
The main activity of De Vriese M is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vriese M is not available. You also can look at reviews of De Vriese M, open positions, location of De Vriese M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vriese M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vriese M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vriese M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vriese M, employees, financial statistics.