De Valkeneer Ines

Contactgegevens De Valkeneer Ines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Valkeneer Ines: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Valkeneer Ines

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Longue 44; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 384 16 82 (+32-02 384 16 82) 02 384 16 82 (+32-02 384 16 82)

Fax (fax): +32 (59) 492-51-20 +32 (59) 492-51-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Valkeneer Ines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Valkeneer Ines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Valkeneer Ines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Valkeneer Ines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Valkeneer Ines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Valkeneer Ines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Valkeneer Ines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Valkeneer Ines
Products information De Valkeneer Ines

BTW identificatienummer (tax): BE01553436279
Ondernemingsnummer: 9331481933
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Valkeneer Ines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Valkeneer Ines
(Get full report from official database of BE for De Valkeneer Ines)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Valkeneer Ines
Addition kinds of activities for De Valkeneer Ines

20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
36210102. Spoelen, voor elektrische motoren of generatoren | Coils, for electric motors or generators
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
81110200. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij De Valkeneer Ines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Valkeneer Ines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Valkeneer Ines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Valkeneer Ines. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

 • Customer Service Medewerker (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

 • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

 • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

 • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

  Regio: HOMBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: KAREN LIPKENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

Zoek naar antwoorden van De Valkeneer Ines in sociale netwerken
Look for responds of De Valkeneer Ines in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Valkeneer Ines. Laat een reactie achter voor De Valkeneer Ines. De Valkeneer Ines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Valkeneer Ines. Leave a respond for De Valkeneer Ines. De Valkeneer Ines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Valkeneer Ines op de google maps. Adres en contacten De Valkeneer Ines
Location of De Valkeneer Ines on the google maps. Address and contacts of De Valkeneer Ines

Andere gerelateerde bedrijven als come De Valkeneer Ines De Valkeneer Ines: ACCOR SERVICES BENELUX | GLOBETROTTERS | KENENS VERZEKERINGEN | Verdisa | PARIS LONDRES NV

Other related companies as De Valkeneer Ines: ACCOR SERVICES BENELUX | GLOBETROTTERS | KENENS VERZEKERINGEN | Verdisa | PARIS LONDRES NV

De Valkeneer Ines is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Valkeneer Ines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01553436279. Het bedrijf De Valkeneer Ines bevindt zich op het adres: Rue Longue 44; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 519,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Valkeneer Ines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Valkeneer Ines is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Valkeneer Ines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Valkeneer Ines, openstaande posities, locatie van De Valkeneer Ines op de kaart.

De Valkeneer Ines is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Valkeneer Ines, company assigned to the tax number BE01553436279. The company De Valkeneer Ines is located at the address: Rue Longue 44; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 519,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Valkeneer Ines were not found.
The main activity of De Valkeneer Ines is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Valkeneer Ines is not available. You also can look at reviews of De Valkeneer Ines, open positions, location of De Valkeneer Ines on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Valkeneer Ines, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Valkeneer Ines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Valkeneer Ines, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Valkeneer Ines, employees, financial statistics.