De Troyer J

Contactgegevens De Troyer J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Troyer J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Troyer J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 24; 1910; Kampenhout, België

Telefoon (phone): 016 60 11 02 (+32-016 60 11 02) 016 60 11 02 (+32-016 60 11 02)

Fax (fax): +32 (53) 695-71-42 +32 (53) 695-71-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Troyer J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Troyer J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Troyer J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Troyer J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Troyer J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Troyer J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Troyer J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Troyer J
Products information De Troyer J

BTW identificatienummer (tax): BE03467803955
Ondernemingsnummer: 9041992187
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Troyer J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Troyer J
(Get full report from official database of BE for De Troyer J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Troyer J
Addition kinds of activities for De Troyer J

228403. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
22519902. Panty slang | Panty hose
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs
76990501. Compressor reparatie | Compressor repair
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental

Werken bij De Troyer J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Troyer J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Troyer J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Troyer J. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

 • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Whoohoo® Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

 • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

 • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

 • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • Technisch administratief bediende (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van De Troyer J in sociale netwerken
Look for responds of De Troyer J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Troyer J. Laat een reactie achter voor De Troyer J. De Troyer J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Troyer J. Leave a respond for De Troyer J. De Troyer J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Troyer J op de google maps. Adres en contacten De Troyer J
Location of De Troyer J on the google maps. Address and contacts of De Troyer J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Troyer J De Troyer J: GEMARO | LES VIGNES DE BACCHUS | COIFFURE BRENDA | Gluckmann F | AJ Construct

Other related companies as De Troyer J: GEMARO | LES VIGNES DE BACCHUS | COIFFURE BRENDA | Gluckmann F | AJ Construct

De Troyer J is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Troyer J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03467803955. Het bedrijf De Troyer J bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 24; 1910; Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 649,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Troyer J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Troyer J is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Troyer J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Troyer J, openstaande posities, locatie van De Troyer J op de kaart.

De Troyer J is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Troyer J, company assigned to the tax number BE03467803955. The company De Troyer J is located at the address: Mechelsesteenweg 24; 1910; Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 649,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Troyer J were not found.
The main activity of De Troyer J is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Troyer J is not available. You also can look at reviews of De Troyer J, open positions, location of De Troyer J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Troyer J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Troyer J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Troyer J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Troyer J, employees, financial statistics.