De Sutter Kathlyn

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • De Sutter Kathlyn
Private companiesBusiness Services • De Sutter Kathlyn

Contactgegevens De Sutter Kathlyn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Sutter Kathlyn: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Sutter Kathlyn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 34; 9860; Oosterzele, België

Telefoon (phone): 09 362 70 07 (+32-09 362 70 07) 09 362 70 07 (+32-09 362 70 07)

Fax (fax): +32 (4) 675-69-88 +32 (4) 675-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Sutter Kathlyn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Sutter Kathlyn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Sutter Kathlyn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Sutter Kathlyn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Sutter Kathlyn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Sutter Kathlyn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Sutter Kathlyn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Sutter Kathlyn
Products information De Sutter Kathlyn

BTW identificatienummer (tax): BE07267425537
Ondernemingsnummer: 9038146972
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in De Sutter Kathlyn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Sutter Kathlyn
(Get full report from official database of BE for De Sutter Kathlyn)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Sutter Kathlyn
Addition kinds of activities for De Sutter Kathlyn

35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
50120202. Bussen | Busses
51490805. Soepen, behalve bevroren | Soups, except frozen
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij De Sutter Kathlyn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Sutter Kathlyn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Sutter Kathlyn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Sutter Kathlyn. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: TSG Belgium

  Type: Vervanging brugpensioen

  De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

 • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

 • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Studentenjob

  Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

 • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

 • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

 • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

 • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ECOSO

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van De Sutter Kathlyn in sociale netwerken
Look for responds of De Sutter Kathlyn in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Sutter Kathlyn. Laat een reactie achter voor De Sutter Kathlyn. De Sutter Kathlyn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Sutter Kathlyn. Leave a respond for De Sutter Kathlyn. De Sutter Kathlyn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Sutter Kathlyn op de google maps. Adres en contacten De Sutter Kathlyn
Location of De Sutter Kathlyn on the google maps. Address and contacts of De Sutter Kathlyn

Andere gerelateerde bedrijven als come De Sutter Kathlyn De Sutter Kathlyn: Wagner M | PLUM POILS ET CIE | VAN BOSBEKE GEERT | Batter Maison | DIENST OPVANGGEZINNEN

Other related companies as De Sutter Kathlyn: Wagner M | PLUM POILS ET CIE | VAN BOSBEKE GEERT | Batter Maison | DIENST OPVANGGEZINNEN

De Sutter Kathlyn is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Sutter Kathlyn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07267425537. Het bedrijf De Sutter Kathlyn bevindt zich op het adres: Dorp 34; 9860; Oosterzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Sutter Kathlyn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Sutter Kathlyn is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Sutter Kathlyn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Sutter Kathlyn, openstaande posities, locatie van De Sutter Kathlyn op de kaart.

De Sutter Kathlyn is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Sutter Kathlyn, company assigned to the tax number BE07267425537. The company De Sutter Kathlyn is located at the address: Dorp 34; 9860; Oosterzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Sutter Kathlyn were not found.
The main activity of De Sutter Kathlyn is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Sutter Kathlyn is not available. You also can look at reviews of De Sutter Kathlyn, open positions, location of De Sutter Kathlyn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Sutter Kathlyn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Sutter Kathlyn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Sutter Kathlyn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Sutter Kathlyn, employees, financial statistics.