De Smet Wim

Contactgegevens De Smet Wim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Smet Wim: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Smet Wim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Temsesteenweg 3; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 08 36 (+32-03 889 08 36) 03 889 08 36 (+32-03 889 08 36)

Fax (fax): +32 (67) 287-32-52 +32 (67) 287-32-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Smet Wim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Smet Wim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Smet Wim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Smet Wim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Smet Wim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Smet Wim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Smet Wim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Smet Wim
Products information De Smet Wim

BTW identificatienummer (tax): BE08386657714
Ondernemingsnummer: 9088409423
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Smet Wim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Smet Wim
(Get full report from official database of BE for De Smet Wim)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Smet Wim
Addition kinds of activities for De Smet Wim

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
354104. draaibanken | Lathes
01319900. Katoen, Nauw | Cotton, nec
10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec

Werken bij De Smet Wim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Smet Wim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Smet Wim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Smet Wim. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

 • Automonteur regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

 • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

 • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

 • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Studentenjob

  Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

 • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

 • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: LEKIME

  Type: Vaste Job

  Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

 • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

 • Junior Bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

 • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van De Smet Wim in sociale netwerken
Look for responds of De Smet Wim in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Smet Wim. Laat een reactie achter voor De Smet Wim. De Smet Wim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Smet Wim. Leave a respond for De Smet Wim. De Smet Wim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Smet Wim op de google maps. Adres en contacten De Smet Wim
Location of De Smet Wim on the google maps. Address and contacts of De Smet Wim

Andere gerelateerde bedrijven als come De Smet Wim De Smet Wim: FLCARNIFEX IN VEREFFENING NV | RAPHAEL ROOM | ADRIAAN BOTH | GIOVANNI CANNIZZARO | G Cars

Other related companies as De Smet Wim: FLCARNIFEX IN VEREFFENING NV | RAPHAEL ROOM | ADRIAAN BOTH | GIOVANNI CANNIZZARO | G Cars

De Smet Wim is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Smet Wim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08386657714. Het bedrijf De Smet Wim bevindt zich op het adres: Temsesteenweg 3; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Smet Wim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Smet Wim is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Smet Wim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Smet Wim, openstaande posities, locatie van De Smet Wim op de kaart.

De Smet Wim is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Smet Wim, company assigned to the tax number BE08386657714. The company De Smet Wim is located at the address: Temsesteenweg 3; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Smet Wim were not found.
The main activity of De Smet Wim is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Smet Wim is not available. You also can look at reviews of De Smet Wim, open positions, location of De Smet Wim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Smet Wim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Smet Wim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Smet Wim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Smet Wim, employees, financial statistics.