De Schryver A

Contactgegevens De Schryver A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schryver A: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schryver A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heldergemstraat 54; 9450; Haaltert (Heldergem), België

Telefoon (phone): 053 62 19 00 (+32-053 62 19 00) 053 62 19 00 (+32-053 62 19 00)

Fax (fax): +32 (59) 309-99-12 +32 (59) 309-99-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schryver A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schryver A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schryver A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schryver A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schryver A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schryver A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schryver A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schryver A
Products information De Schryver A

BTW identificatienummer (tax): BE04310455322
Ondernemingsnummer: 1056030273
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Schryver A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schryver A
(Get full report from official database of BE for De Schryver A)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schryver A
Addition kinds of activities for De Schryver A

514202. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
22959905. Tubing, textiel: gelakt | Tubing, textile: varnished
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
32510209. Silo tegel | Silo tile
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)
78190501. Ontwikkelen en printen van commerciële films | Developing and printing of commercial motion picture film

Werken bij De Schryver A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schryver A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schryver A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schryver A. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Studentenjob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

 • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: GLI AMICI

  Type: Studentenjob

  Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

 • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: SODEAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

Zoek naar antwoorden van De Schryver A in sociale netwerken
Look for responds of De Schryver A in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schryver A. Laat een reactie achter voor De Schryver A. De Schryver A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schryver A. Leave a respond for De Schryver A. De Schryver A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schryver A op de google maps. Adres en contacten De Schryver A
Location of De Schryver A on the google maps. Address and contacts of De Schryver A

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schryver A De Schryver A: Devriese Michèle | Dom Karl | CLAUDINE CASMAN | EMIEL JANSSENS | Sinetica SA

Other related companies as De Schryver A: Devriese Michèle | Dom Karl | CLAUDINE CASMAN | EMIEL JANSSENS | Sinetica SA

De Schryver A is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schryver A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04310455322. Het bedrijf De Schryver A bevindt zich op het adres: Heldergemstraat 54; 9450; Haaltert (Heldergem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 347,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Schryver A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schryver A is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schryver A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schryver A, openstaande posities, locatie van De Schryver A op de kaart.

De Schryver A is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schryver A, company assigned to the tax number BE04310455322. The company De Schryver A is located at the address: Heldergemstraat 54; 9450; Haaltert (Heldergem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 347,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Schryver A were not found.
The main activity of De Schryver A is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schryver A is not available. You also can look at reviews of De Schryver A, open positions, location of De Schryver A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schryver A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schryver A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schryver A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schryver A, employees, financial statistics.