De Schrijver Mita

Contactgegevens De Schrijver Mita: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schrijver Mita: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schrijver Mita

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 38; 9130; Beveren (Kieldrecht), België

Telefoon (phone): 03 773 53 69 (+32-03 773 53 69) 03 773 53 69 (+32-03 773 53 69)

Fax (fax): +32 (4) 112-67-27 +32 (4) 112-67-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schrijver Mita: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schrijver Mita"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schrijver Mita"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schrijver Mita, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schrijver Mita. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schrijver Mita, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schrijver Mita. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schrijver Mita
Products information De Schrijver Mita

BTW identificatienummer (tax): BE02776489257
Ondernemingsnummer: 1727020263
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in De Schrijver Mita zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schrijver Mita
(Get full report from official database of BE for De Schrijver Mita)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schrijver Mita
Addition kinds of activities for De Schrijver Mita

3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
45220102. Flying charter service | Flying charter service
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies

Werken bij De Schrijver Mita: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schrijver Mita: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schrijver Mita. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schrijver Mita. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Puurs, zoeken wij een nieuwe administratieve collega. Je staat in voor het opvolgen van de klantenportefeuille, in samenwerking met de salesafdeling. Hierbij zorg je voor een correcte en tijdige facturatie. Na een inwerkperiode adviseer je klanten bij vragen over de verschillende aangeboden services (veiligheid en bescherming).

 • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

 • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

 • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

 • Jobstudent (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

 • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CARE TALENTS

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

 • Masseur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MASUMI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

 • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

 • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Leercontract

  Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van De Schrijver Mita in sociale netwerken
Look for responds of De Schrijver Mita in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schrijver Mita. Laat een reactie achter voor De Schrijver Mita. De Schrijver Mita bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schrijver Mita. Leave a respond for De Schrijver Mita. De Schrijver Mita on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schrijver Mita op de google maps. Adres en contacten De Schrijver Mita
Location of De Schrijver Mita on the google maps. Address and contacts of De Schrijver Mita

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schrijver Mita De Schrijver Mita: BOUCHERIE BRICHARD | BENNY?S HUNDESALON | DIRK CLAEYS | D. DEPREZ | Censydiam NV

Other related companies as De Schrijver Mita: BOUCHERIE BRICHARD | BENNY?S HUNDESALON | DIRK CLAEYS | D. DEPREZ | Censydiam NV

De Schrijver Mita is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schrijver Mita, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02776489257. Het bedrijf De Schrijver Mita bevindt zich op het adres: Molenstraat 38; 9130; Beveren (Kieldrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 135,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Schrijver Mita zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schrijver Mita is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schrijver Mita is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schrijver Mita, openstaande posities, locatie van De Schrijver Mita op de kaart.

De Schrijver Mita is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schrijver Mita, company assigned to the tax number BE02776489257. The company De Schrijver Mita is located at the address: Molenstraat 38; 9130; Beveren (Kieldrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 135,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Schrijver Mita were not found.
The main activity of De Schrijver Mita is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schrijver Mita is not available. You also can look at reviews of De Schrijver Mita, open positions, location of De Schrijver Mita on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schrijver Mita, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schrijver Mita, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schrijver Mita, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schrijver Mita, employees, financial statistics.