De Schepper Pascal

Contactgegevens De Schepper Pascal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schepper Pascal: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schepper Pascal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bolwerkstraat 23; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 253 91 47 (+32-09 253 91 47) 09 253 91 47 (+32-09 253 91 47)

Fax (fax): +32 (87) 288-44-57 +32 (87) 288-44-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schepper Pascal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schepper Pascal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schepper Pascal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schepper Pascal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schepper Pascal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schepper Pascal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schepper Pascal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schepper Pascal
Products information De Schepper Pascal

BTW identificatienummer (tax): BE04403564453
Ondernemingsnummer: 4905364990
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Schepper Pascal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schepper Pascal
(Get full report from official database of BE for De Schepper Pascal)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schepper Pascal
Addition kinds of activities for De Schepper Pascal

235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
50230101. Aluminumware | Aluminumware
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
73840201. Film ontwikkeling en drukwerk | Film developing and printing
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij De Schepper Pascal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schepper Pascal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schepper Pascal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schepper Pascal. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

 • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

 • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

 • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

 • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

 • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: BMW Group Belux

  Type: Werfreserve

  Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

 • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Werfreserve

  Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van De Schepper Pascal in sociale netwerken
Look for responds of De Schepper Pascal in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schepper Pascal. Laat een reactie achter voor De Schepper Pascal. De Schepper Pascal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schepper Pascal. Leave a respond for De Schepper Pascal. De Schepper Pascal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schepper Pascal op de google maps. Adres en contacten De Schepper Pascal
Location of De Schepper Pascal on the google maps. Address and contacts of De Schepper Pascal

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schepper Pascal De Schepper Pascal: Candico NV | MICHEL VAN DAMME | Videotec SPRL | Longueville Zeebrugge NV | RESTAURANT LE BRUNEHAUT

Other related companies as De Schepper Pascal: Candico NV | MICHEL VAN DAMME | Videotec SPRL | Longueville Zeebrugge NV | RESTAURANT LE BRUNEHAUT

De Schepper Pascal is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schepper Pascal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04403564453. Het bedrijf De Schepper Pascal bevindt zich op het adres: Bolwerkstraat 23; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Schepper Pascal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schepper Pascal is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schepper Pascal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schepper Pascal, openstaande posities, locatie van De Schepper Pascal op de kaart.

De Schepper Pascal is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schepper Pascal, company assigned to the tax number BE04403564453. The company De Schepper Pascal is located at the address: Bolwerkstraat 23; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Schepper Pascal were not found.
The main activity of De Schepper Pascal is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schepper Pascal is not available. You also can look at reviews of De Schepper Pascal, open positions, location of De Schepper Pascal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schepper Pascal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schepper Pascal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schepper Pascal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schepper Pascal, employees, financial statistics.