Longueville Zeebrugge NV

Contactgegevens Longueville Zeebrugge NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Longueville Zeebrugge NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Longueville Zeebrugge NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk Coiseaukaai 7A; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 70 50 (+32-050 33 70 50) 050 33 70 50 (+32-050 33 70 50)

Fax (fax): 050 33 53 04 (+32-050 33 53 04) 050 33 53 04 (+32-050 33 53 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Longueville Zeebrugge NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Longueville Zeebrugge NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Longueville Zeebrugge NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Longueville Zeebrugge NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Longueville Zeebrugge NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Longueville Zeebrugge NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Longueville Zeebrugge NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Longueville Zeebrugge NV
Products information Longueville Zeebrugge NV

BTW identificatienummer (tax): BE04087982177
Ondernemingsnummer: 4601867675
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Maintenance works - Industrial; Ship - Repair & Mainten.; Engineering workshops; Welding; Engines - Marine

Product categorie (product category): Engines - Diesel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Longueville Zeebrugge NV
(Get full report from official database of BE for Longueville Zeebrugge NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Longueville Zeebrugge NV
Addition kinds of activities for Longueville Zeebrugge NV

083102. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
17990202. Coating van betonnen structuren met plastic | Coating of concrete structures with plastic
32750103. Wallboard, gips | Wallboard, gypsum
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal

Werken bij Longueville Zeebrugge NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Longueville Zeebrugge NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Longueville Zeebrugge NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Longueville Zeebrugge NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Longueville Zeebrugge NV in sociale netwerken
Look for responds of Longueville Zeebrugge NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Longueville Zeebrugge NV. Laat een reactie achter voor Longueville Zeebrugge NV. Longueville Zeebrugge NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Longueville Zeebrugge NV. Leave a respond for Longueville Zeebrugge NV. Longueville Zeebrugge NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Longueville Zeebrugge NV op de google maps. Adres en contacten Longueville Zeebrugge NV
Location of Longueville Zeebrugge NV on the google maps. Address and contacts of Longueville Zeebrugge NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Longueville Zeebrugge NV Longueville Zeebrugge NV: LUCKY LUKE ET LES DALTONS | JEAN WOJANCZYK | TELESPHORUS DEMEERSSEMAN | M K R | Ronveaux R

Other related companies as Longueville Zeebrugge NV: LUCKY LUKE ET LES DALTONS | JEAN WOJANCZYK | TELESPHORUS DEMEERSSEMAN | M K R | Ronveaux R

Longueville Zeebrugge NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Longueville Zeebrugge NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04087982177. Het bedrijf Longueville Zeebrugge NV bevindt zich op het adres: Lodewijk Coiseaukaai 7A; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 273,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Engines - Diesel. Lijst met producten zijn Maintenance works - Industrial; Ship - Repair & Mainten.; Engineering workshops; Welding; Engines - Marine.
De hoofdactiviteit van Longueville Zeebrugge NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Longueville Zeebrugge NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Longueville Zeebrugge NV, openstaande posities, locatie van Longueville Zeebrugge NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Longueville Zeebrugge NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Longueville Zeebrugge NV, company assigned to the tax number BE04087982177. The company Longueville Zeebrugge NV is located at the address: Lodewijk Coiseaukaai 7A; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 273,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Engines - Diesel. List of products are Maintenance works - Industrial; Ship - Repair & Mainten.; Engineering workshops; Welding; Engines - Marine.
The main activity of Longueville Zeebrugge NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Longueville Zeebrugge NV is not available. You also can look at reviews of Longueville Zeebrugge NV, open positions, location of Longueville Zeebrugge NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Longueville Zeebrugge NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Longueville Zeebrugge NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Longueville Zeebrugge NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Longueville Zeebrugge NV, employees, financial statistics.