De Scheemaeker Frank

Contactgegevens De Scheemaeker Frank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Scheemaeker Frank: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Scheemaeker Frank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerleseweg 26; 2321; Hoogstraten (Meer), België

Telefoon (phone): 03 315 80 01 (+32-03 315 80 01) 03 315 80 01 (+32-03 315 80 01)

Fax (fax): +32 (63) 481-99-81 +32 (63) 481-99-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Scheemaeker Frank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Scheemaeker Frank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Scheemaeker Frank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Scheemaeker Frank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Scheemaeker Frank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Scheemaeker Frank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Scheemaeker Frank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Scheemaeker Frank
Products information De Scheemaeker Frank

BTW identificatienummer (tax): BE02078857421
Ondernemingsnummer: 9734954833
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Scheemaeker Frank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Scheemaeker Frank
(Get full report from official database of BE for De Scheemaeker Frank)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Scheemaeker Frank
Addition kinds of activities for De Scheemaeker Frank

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators
50919910. Wax, sport | Wax, sports
79110202. Dansinstructeur | Dance instructor
79910302. Exercise salon | Exercise salon
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service

Werken bij De Scheemaeker Frank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Scheemaeker Frank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Scheemaeker Frank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Scheemaeker Frank. Looking for open vacancies in other companies

 • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

 • Monteur gordijnen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

 • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Jobstudent boekhouding (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Docent Frans (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

 • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van De Scheemaeker Frank in sociale netwerken
Look for responds of De Scheemaeker Frank in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Scheemaeker Frank. Laat een reactie achter voor De Scheemaeker Frank. De Scheemaeker Frank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Scheemaeker Frank. Leave a respond for De Scheemaeker Frank. De Scheemaeker Frank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Scheemaeker Frank op de google maps. Adres en contacten De Scheemaeker Frank
Location of De Scheemaeker Frank on the google maps. Address and contacts of De Scheemaeker Frank

Andere gerelateerde bedrijven als come De Scheemaeker Frank De Scheemaeker Frank: FRITERIE | Den Engel | Demeyere F | Forme Composites | ORTIMEX

Other related companies as De Scheemaeker Frank: FRITERIE | Den Engel | Demeyere F | Forme Composites | ORTIMEX

De Scheemaeker Frank is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Scheemaeker Frank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02078857421. Het bedrijf De Scheemaeker Frank bevindt zich op het adres: Meerleseweg 26; 2321; Hoogstraten (Meer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Scheemaeker Frank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Scheemaeker Frank is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Scheemaeker Frank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Scheemaeker Frank, openstaande posities, locatie van De Scheemaeker Frank op de kaart.

De Scheemaeker Frank is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Scheemaeker Frank, company assigned to the tax number BE02078857421. The company De Scheemaeker Frank is located at the address: Meerleseweg 26; 2321; Hoogstraten (Meer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Scheemaeker Frank were not found.
The main activity of De Scheemaeker Frank is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Scheemaeker Frank is not available. You also can look at reviews of De Scheemaeker Frank, open positions, location of De Scheemaeker Frank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Scheemaeker Frank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Scheemaeker Frank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Scheemaeker Frank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Scheemaeker Frank, employees, financial statistics.