FRITERIE

Contactgegevens FRITERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT 42; 4721; KELMIS, België

Telefoon (phone): 87653747 (+32-87653747) 87653747 (+32-87653747)

Fax (fax): +32 (15) 229-68-83 +32 (15) 229-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITERIE
Products information FRITERIE

BTW identificatienummer (tax): BE05592285156
Ondernemingsnummer: 7403656005
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITERIE
(Get full report from official database of BE for FRITERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITERIE
Addition kinds of activities for FRITERIE

25410203. Schappen, kantoor en winkel, hout | Shelving, office and store, wood
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
50490106. Wetenschappelijke instrumenten | Scientific instruments
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij FRITERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van FRITERIE in sociale netwerken
Look for responds of FRITERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITERIE. Laat een reactie achter voor FRITERIE. FRITERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITERIE. Leave a respond for FRITERIE. FRITERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITERIE op de google maps. Adres en contacten FRITERIE
Location of FRITERIE on the google maps. Address and contacts of FRITERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITERIE FRITERIE: RYBOWSKI M. | Immo Emmers C | FRANCIS CAROVIS | L. HOFFMANN | GEBRUERS DECORATIE

Other related companies as FRITERIE: RYBOWSKI M. | Immo Emmers C | FRANCIS CAROVIS | L. HOFFMANN | GEBRUERS DECORATIE

FRITERIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05592285156. Het bedrijf FRITERIE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT 42; 4721; KELMIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITERIE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITERIE, openstaande posities, locatie van FRITERIE op de kaart.

FRITERIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITERIE, company assigned to the tax number BE05592285156. The company FRITERIE is located at the address: RUE ALBERT 42; 4721; KELMIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITERIE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITERIE is not available. You also can look at reviews of FRITERIE, open positions, location of FRITERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITERIE, employees, financial statistics.