De Sagher Geneviève

Contactgegevens De Sagher Geneviève: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Sagher Geneviève: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Sagher Geneviève

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Vaillance 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 63 70 (+32-02 521 63 70) 02 521 63 70 (+32-02 521 63 70)

Fax (fax): 02 522 40 51 (+32-02 522 40 51) 02 522 40 51 (+32-02 522 40 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Sagher Geneviève: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Sagher Geneviève"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Sagher Geneviève"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Sagher Geneviève, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Sagher Geneviève. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Sagher Geneviève, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Sagher Geneviève. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Sagher Geneviève
Products information De Sagher Geneviève

BTW identificatienummer (tax): BE09810760498
Ondernemingsnummer: 2946228027
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 296,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Sagher Geneviève zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Sagher Geneviève
(Get full report from official database of BE for De Sagher Geneviève)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Sagher Geneviève
Addition kinds of activities for De Sagher Geneviève

204502. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
34430701. baffles | Baffles
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services

Werken bij De Sagher Geneviève: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Sagher Geneviève: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Sagher Geneviève. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Sagher Geneviève. Looking for open vacancies in other companies

 • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

 • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

 • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

 • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

 • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

 • Poetshulp Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: LC & DV

  Type: Studentenjob

  je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

 • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GAVERZICHT

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

 • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

  Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

 • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

 • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

Zoek naar antwoorden van De Sagher Geneviève in sociale netwerken
Look for responds of De Sagher Geneviève in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Sagher Geneviève. Laat een reactie achter voor De Sagher Geneviève. De Sagher Geneviève bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Sagher Geneviève. Leave a respond for De Sagher Geneviève. De Sagher Geneviève on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Sagher Geneviève op de google maps. Adres en contacten De Sagher Geneviève
Location of De Sagher Geneviève on the google maps. Address and contacts of De Sagher Geneviève

Andere gerelateerde bedrijven als come De Sagher Geneviève De Sagher Geneviève: ROSA DE MUYNCK | JAMAR ALAIN | AELTERMAN Piet | Blampain J-P | UCB SA

Other related companies as De Sagher Geneviève: ROSA DE MUYNCK | JAMAR ALAIN | AELTERMAN Piet | Blampain J-P | UCB SA

De Sagher Geneviève is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Sagher Geneviève, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09810760498. Het bedrijf De Sagher Geneviève bevindt zich op het adres: Place de la Vaillance 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 296,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Sagher Geneviève zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Sagher Geneviève is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Sagher Geneviève is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Sagher Geneviève, openstaande posities, locatie van De Sagher Geneviève op de kaart.

De Sagher Geneviève is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Sagher Geneviève, company assigned to the tax number BE09810760498. The company De Sagher Geneviève is located at the address: Place de la Vaillance 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 296,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Sagher Geneviève were not found.
The main activity of De Sagher Geneviève is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Sagher Geneviève is not available. You also can look at reviews of De Sagher Geneviève, open positions, location of De Sagher Geneviève on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Sagher Geneviève, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Sagher Geneviève, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Sagher Geneviève, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Sagher Geneviève, employees, financial statistics.