ROSA DE MUYNCK

Contactgegevens ROSA DE MUYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSA DE MUYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSA DE MUYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEPUTSTRAAT 32; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50789325 (+32-50789325) 50789325 (+32-50789325)

Fax (fax): +32 (87) 748-18-30 +32 (87) 748-18-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSA DE MUYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSA DE MUYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSA DE MUYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSA DE MUYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSA DE MUYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSA DE MUYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSA DE MUYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSA DE MUYNCK
Products information ROSA DE MUYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE07344329833
Ondernemingsnummer: 8367980957
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSA DE MUYNCK
(Get full report from official database of BE for ROSA DE MUYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSA DE MUYNCK
Addition kinds of activities for ROSA DE MUYNCK

807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
07210202. Spruit- en twigzaaddiensten | Sprout and twig seeding services
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
22960102. Stof voor het versterken van rubberen banden | Fabric for reinforcing rubber tires
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
38430208. Goud, tandheelkunde | Gold, dental
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij ROSA DE MUYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSA DE MUYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSA DE MUYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSA DE MUYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van ROSA DE MUYNCK in sociale netwerken
Look for responds of ROSA DE MUYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSA DE MUYNCK. Laat een reactie achter voor ROSA DE MUYNCK. ROSA DE MUYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSA DE MUYNCK. Leave a respond for ROSA DE MUYNCK. ROSA DE MUYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSA DE MUYNCK op de google maps. Adres en contacten ROSA DE MUYNCK
Location of ROSA DE MUYNCK on the google maps. Address and contacts of ROSA DE MUYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSA DE MUYNCK ROSA DE MUYNCK: AKROPOLIS | Terrabyte Software | Claessen R | KAAI DESIGN | ES International

Other related companies as ROSA DE MUYNCK: AKROPOLIS | Terrabyte Software | Claessen R | KAAI DESIGN | ES International

ROSA DE MUYNCK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSA DE MUYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07344329833. Het bedrijf ROSA DE MUYNCK bevindt zich op het adres: OUDEPUTSTRAAT 32; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van ROSA DE MUYNCK is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSA DE MUYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSA DE MUYNCK, openstaande posities, locatie van ROSA DE MUYNCK op de kaart.

ROSA DE MUYNCK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSA DE MUYNCK, company assigned to the tax number BE07344329833. The company ROSA DE MUYNCK is located at the address: OUDEPUTSTRAAT 32; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of ROSA DE MUYNCK is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSA DE MUYNCK is not available. You also can look at reviews of ROSA DE MUYNCK, open positions, location of ROSA DE MUYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSA DE MUYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSA DE MUYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSA DE MUYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSA DE MUYNCK, employees, financial statistics.