De Saeger Jan

Contactgegevens De Saeger Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Saeger Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Saeger Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 18; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 21 37 49 (+32-052 21 37 49) 052 21 37 49 (+32-052 21 37 49)

Fax (fax): +32 (4) 583-58-80 +32 (4) 583-58-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Saeger Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Saeger Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Saeger Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Saeger Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Saeger Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Saeger Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Saeger Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Saeger Jan
Products information De Saeger Jan

BTW identificatienummer (tax): BE09779998779
Ondernemingsnummer: 3214294433
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Saeger Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Saeger Jan
(Get full report from official database of BE for De Saeger Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Saeger Jan
Addition kinds of activities for De Saeger Jan

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
86410503. Wijkvereniging | Neighborhood association

Werken bij De Saeger Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Saeger Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Saeger Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Saeger Jan. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

 • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

 • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: AGO Construct De Pinte

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

 • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

 • Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

 • betonarbeider (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GAST & THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

 • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG REAL ESTATE

  Type: Vaste Job

  Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

 • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

 • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: SODEAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van De Saeger Jan in sociale netwerken
Look for responds of De Saeger Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Saeger Jan. Laat een reactie achter voor De Saeger Jan. De Saeger Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Saeger Jan. Leave a respond for De Saeger Jan. De Saeger Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Saeger Jan op de google maps. Adres en contacten De Saeger Jan
Location of De Saeger Jan on the google maps. Address and contacts of De Saeger Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come De Saeger Jan De Saeger Jan: FORTIS | SURFERS PARADISE | AUTO PARTS DE BRUYN NV | Feuillerie (La) | SERGE DEMIERBE

Other related companies as De Saeger Jan: FORTIS | SURFERS PARADISE | AUTO PARTS DE BRUYN NV | Feuillerie (La) | SERGE DEMIERBE

De Saeger Jan is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Saeger Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09779998779. Het bedrijf De Saeger Jan bevindt zich op het adres: Kerkstraat 18; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Saeger Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Saeger Jan is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Saeger Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Saeger Jan, openstaande posities, locatie van De Saeger Jan op de kaart.

De Saeger Jan is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Saeger Jan, company assigned to the tax number BE09779998779. The company De Saeger Jan is located at the address: Kerkstraat 18; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Saeger Jan were not found.
The main activity of De Saeger Jan is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Saeger Jan is not available. You also can look at reviews of De Saeger Jan, open positions, location of De Saeger Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Saeger Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Saeger Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Saeger Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Saeger Jan, employees, financial statistics.