AUTO PARTS DE BRUYN NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • AUTO PARTS DE BRUYN NV
Private companiesMotor Freight Transportation • AUTO PARTS DE BRUYN NV

Contactgegevens AUTO PARTS DE BRUYN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO PARTS DE BRUYN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO PARTS DE BRUYN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Claessens 27-29 1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.24 26 21 05 32.24 26 21 05

Fax (fax): 32.24 26 72 89 32.24 26 72 89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO PARTS DE BRUYN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO PARTS DE BRUYN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO PARTS DE BRUYN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO PARTS DE BRUYN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO PARTS DE BRUYN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO PARTS DE BRUYN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO PARTS DE BRUYN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO PARTS DE BRUYN NV
Products information AUTO PARTS DE BRUYN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07632995605
Ondernemingsnummer: 6656036376
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO PARTS DE BRUYN NV
(Get full report from official database of BE for AUTO PARTS DE BRUYN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO PARTS DE BRUYN NV
Addition kinds of activities for AUTO PARTS DE BRUYN NV

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
35190103. Marine motoren | Marine engines
50910602. Fiets banden en buizen | Bicycle tires and tubes
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij AUTO PARTS DE BRUYN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO PARTS DE BRUYN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO PARTS DE BRUYN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO PARTS DE BRUYN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van AUTO PARTS DE BRUYN NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTO PARTS DE BRUYN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO PARTS DE BRUYN NV. Laat een reactie achter voor AUTO PARTS DE BRUYN NV. AUTO PARTS DE BRUYN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO PARTS DE BRUYN NV. Leave a respond for AUTO PARTS DE BRUYN NV. AUTO PARTS DE BRUYN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO PARTS DE BRUYN NV op de google maps. Adres en contacten AUTO PARTS DE BRUYN NV
Location of AUTO PARTS DE BRUYN NV on the google maps. Address and contacts of AUTO PARTS DE BRUYN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO PARTS DE BRUYN NV AUTO PARTS DE BRUYN NV: Dethioux N | Saveurs Colorees | JAN DE SMEDT | C.M.P. | De Baere Sven

Other related companies as AUTO PARTS DE BRUYN NV: Dethioux N | Saveurs Colorees | JAN DE SMEDT | C.M.P. | De Baere Sven

AUTO PARTS DE BRUYN NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO PARTS DE BRUYN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07632995605. Het bedrijf AUTO PARTS DE BRUYN NV bevindt zich op het adres: Rue Claessens 27-29 1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van AUTO PARTS DE BRUYN NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO PARTS DE BRUYN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO PARTS DE BRUYN NV, openstaande posities, locatie van AUTO PARTS DE BRUYN NV op de kaart.

AUTO PARTS DE BRUYN NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO PARTS DE BRUYN NV, company assigned to the tax number BE07632995605. The company AUTO PARTS DE BRUYN NV is located at the address: Rue Claessens 27-29 1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of AUTO PARTS DE BRUYN NV is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO PARTS DE BRUYN NV is not available. You also can look at reviews of AUTO PARTS DE BRUYN NV, open positions, location of AUTO PARTS DE BRUYN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO PARTS DE BRUYN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO PARTS DE BRUYN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO PARTS DE BRUYN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO PARTS DE BRUYN NV, employees, financial statistics.