De Saeger Guy

Contactgegevens De Saeger Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Saeger Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Saeger Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Janstraat 3; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 21 76 10 (+32-015 21 76 10) 015 21 76 10 (+32-015 21 76 10)

Fax (fax): +32 (16) 547-15-88 +32 (16) 547-15-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Saeger Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Saeger Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Saeger Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Saeger Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Saeger Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Saeger Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Saeger Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Saeger Guy
Products information De Saeger Guy

BTW identificatienummer (tax): BE08960144042
Ondernemingsnummer: 7948028564
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in De Saeger Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Saeger Guy
(Get full report from official database of BE for De Saeger Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Saeger Guy
Addition kinds of activities for De Saeger Guy

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
22110305. Handdoeken en handdoeken, katoen | Towels and toweling, cotton
22529900. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
28990405. Ontstek korrels, borium kaliumnitraat | Igniter grains, boron potassium nitrate
39530101. Annuleren van postzegels, hand: rubber of metaal | Cancelling stamps, hand: rubber or metal
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
51310102. kaasdoek | Cheesecloth
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply

Werken bij De Saeger Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Saeger Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Saeger Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Saeger Guy. Looking for open vacancies in other companies

 • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

 • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

 • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

 • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

 • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van De Saeger Guy in sociale netwerken
Look for responds of De Saeger Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Saeger Guy. Laat een reactie achter voor De Saeger Guy. De Saeger Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Saeger Guy. Leave a respond for De Saeger Guy. De Saeger Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Saeger Guy op de google maps. Adres en contacten De Saeger Guy
Location of De Saeger Guy on the google maps. Address and contacts of De Saeger Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come De Saeger Guy De Saeger Guy: Platteeuw S | Boeckmans Walter BVBA | Van den Broeck D | RENE D'HONDT | Adins J

Other related companies as De Saeger Guy: Platteeuw S | Boeckmans Walter BVBA | Van den Broeck D | RENE D'HONDT | Adins J

De Saeger Guy is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Saeger Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08960144042. Het bedrijf De Saeger Guy bevindt zich op het adres: Sint-Janstraat 3; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Saeger Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Saeger Guy is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Saeger Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Saeger Guy, openstaande posities, locatie van De Saeger Guy op de kaart.

De Saeger Guy is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Saeger Guy, company assigned to the tax number BE08960144042. The company De Saeger Guy is located at the address: Sint-Janstraat 3; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Saeger Guy were not found.
The main activity of De Saeger Guy is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Saeger Guy is not available. You also can look at reviews of De Saeger Guy, open positions, location of De Saeger Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Saeger Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Saeger Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Saeger Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Saeger Guy, employees, financial statistics.