De Rouck Arthur

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • De Rouck Arthur

Contactgegevens De Rouck Arthur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Rouck Arthur: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Rouck Arthur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grotenbergestraat 18; 9620; Zottegem, België

Telefoon (phone): 09 360 34 37 (+32-09 360 34 37) 09 360 34 37 (+32-09 360 34 37)

Fax (fax): +32 (68) 584-28-47 +32 (68) 584-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Rouck Arthur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Rouck Arthur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Rouck Arthur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Rouck Arthur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Rouck Arthur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Rouck Arthur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Rouck Arthur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Rouck Arthur
Products information De Rouck Arthur

BTW identificatienummer (tax): BE02242553710
Ondernemingsnummer: 1237030029
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Rouck Arthur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Rouck Arthur
(Get full report from official database of BE for De Rouck Arthur)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Rouck Arthur
Addition kinds of activities for De Rouck Arthur

809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
35790108. Portemeters | Postage meters
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
39310211. Violen en delen | Violins and parts

Werken bij De Rouck Arthur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Rouck Arthur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Rouck Arthur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Rouck Arthur. Looking for open vacancies in other companies

 • PLC Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

 • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

 • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

 • Ploegbaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

 • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

 • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

 • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Flexijob

  U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

 • Flexijob - chef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

 • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Kapriz

  Type: Flexijob

  Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van De Rouck Arthur in sociale netwerken
Look for responds of De Rouck Arthur in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Rouck Arthur. Laat een reactie achter voor De Rouck Arthur. De Rouck Arthur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Rouck Arthur. Leave a respond for De Rouck Arthur. De Rouck Arthur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Rouck Arthur op de google maps. Adres en contacten De Rouck Arthur
Location of De Rouck Arthur on the google maps. Address and contacts of De Rouck Arthur

Andere gerelateerde bedrijven als come De Rouck Arthur De Rouck Arthur: Van Haute P | VIGNERON | INGRID VAN KEER | ROBERT ROBIJNS | Peeters Tuincentrum NV

Other related companies as De Rouck Arthur: Van Haute P | VIGNERON | INGRID VAN KEER | ROBERT ROBIJNS | Peeters Tuincentrum NV

De Rouck Arthur is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Rouck Arthur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02242553710. Het bedrijf De Rouck Arthur bevindt zich op het adres: Grotenbergestraat 18; 9620; Zottegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Rouck Arthur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Rouck Arthur is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Rouck Arthur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Rouck Arthur, openstaande posities, locatie van De Rouck Arthur op de kaart.

De Rouck Arthur is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Rouck Arthur, company assigned to the tax number BE02242553710. The company De Rouck Arthur is located at the address: Grotenbergestraat 18; 9620; Zottegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Rouck Arthur were not found.
The main activity of De Rouck Arthur is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Rouck Arthur is not available. You also can look at reviews of De Rouck Arthur, open positions, location of De Rouck Arthur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Rouck Arthur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Rouck Arthur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Rouck Arthur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Rouck Arthur, employees, financial statistics.