De Ridder Lutgart

Particuliere bedrijvencommunicatie • De Ridder Lutgart
Private companiesCommunications • De Ridder Lutgart

Contactgegevens De Ridder Lutgart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ridder Lutgart: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ridder Lutgart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grotestraat 28; 3380; Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde), België

Telefoon (phone): 016 77 24 62 (+32-016 77 24 62) 016 77 24 62 (+32-016 77 24 62)

Fax (fax): +32 (53) 601-98-98 +32 (53) 601-98-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ridder Lutgart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ridder Lutgart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ridder Lutgart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ridder Lutgart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ridder Lutgart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ridder Lutgart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ridder Lutgart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ridder Lutgart
Products information De Ridder Lutgart

BTW identificatienummer (tax): BE05904296875
Ondernemingsnummer: 8541839599
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Ridder Lutgart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ridder Lutgart
(Get full report from official database of BE for De Ridder Lutgart)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ridder Lutgart
Addition kinds of activities for De Ridder Lutgart

721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
22990202. Automotive velden | Automotive felts
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
28190607. Nucleaire brandstoffen, uranium slak (radioactieve) | Nuclear fuels, uranium slug (radioactive)
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
33121004. Blik | Tinplate
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service

Werken bij De Ridder Lutgart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ridder Lutgart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ridder Lutgart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ridder Lutgart. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

 • Machinist (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

 • poetshulp langemark (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

 • Chauffeur C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

 • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BDS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

 • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Motion Center

  Type: Zelfstandige activiteit

  Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van De Ridder Lutgart in sociale netwerken
Look for responds of De Ridder Lutgart in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ridder Lutgart. Laat een reactie achter voor De Ridder Lutgart. De Ridder Lutgart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ridder Lutgart. Leave a respond for De Ridder Lutgart. De Ridder Lutgart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ridder Lutgart op de google maps. Adres en contacten De Ridder Lutgart
Location of De Ridder Lutgart on the google maps. Address and contacts of De Ridder Lutgart

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ridder Lutgart De Ridder Lutgart: Chem-Dry | JEAN-CLAUDE MOUSTY | RONNY HENDRICKX | EXACT GEBRS ENGELEN | Steens Magalie

Other related companies as De Ridder Lutgart: Chem-Dry | JEAN-CLAUDE MOUSTY | RONNY HENDRICKX | EXACT GEBRS ENGELEN | Steens Magalie

De Ridder Lutgart is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ridder Lutgart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05904296875. Het bedrijf De Ridder Lutgart bevindt zich op het adres: Grotestraat 28; 3380; Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 887,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Ridder Lutgart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ridder Lutgart is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ridder Lutgart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ridder Lutgart, openstaande posities, locatie van De Ridder Lutgart op de kaart.

De Ridder Lutgart is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ridder Lutgart, company assigned to the tax number BE05904296875. The company De Ridder Lutgart is located at the address: Grotestraat 28; 3380; Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 887,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Ridder Lutgart were not found.
The main activity of De Ridder Lutgart is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ridder Lutgart is not available. You also can look at reviews of De Ridder Lutgart, open positions, location of De Ridder Lutgart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ridder Lutgart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ridder Lutgart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ridder Lutgart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ridder Lutgart, employees, financial statistics.