De Ridder I

Contactgegevens De Ridder I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ridder I: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ridder I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mandenmakersstraat 5; 1730; Asse (Kobbegem), België

Telefoon (phone): 02 453 12 87 (+32-02 453 12 87) 02 453 12 87 (+32-02 453 12 87)

Fax (fax): +32 (50) 102-13-64 +32 (50) 102-13-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ridder I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ridder I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ridder I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ridder I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ridder I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ridder I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ridder I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ridder I
Products information De Ridder I

BTW identificatienummer (tax): BE07789825439
Ondernemingsnummer: 7378662109
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Ridder I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ridder I
(Get full report from official database of BE for De Ridder I)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ridder I
Addition kinds of activities for De Ridder I

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
25220303. Behuizingen, kasten en gevallen: behalve hout | Filing boxes, cabinets, and cases: except wood
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol
39140112. Trofeeën, zilver | Trophies, silver
39449900. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments

Werken bij De Ridder I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ridder I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ridder I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ridder I. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

 • Facility medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

 • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

 • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

 • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

 • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Student Orderpicker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Studentenjob

  Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

 • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

 • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: WIN TRANS

  Type: Vaste Job

  Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

Zoek naar antwoorden van De Ridder I in sociale netwerken
Look for responds of De Ridder I in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ridder I. Laat een reactie achter voor De Ridder I. De Ridder I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ridder I. Leave a respond for De Ridder I. De Ridder I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ridder I op de google maps. Adres en contacten De Ridder I
Location of De Ridder I on the google maps. Address and contacts of De Ridder I

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ridder I De Ridder I: Artistic Hair | BIJOUTERIE SILVOR | T.D.CONSTRUCT | Clinilabo Antwerpen | LEON WAUTERS

Other related companies as De Ridder I: Artistic Hair | BIJOUTERIE SILVOR | T.D.CONSTRUCT | Clinilabo Antwerpen | LEON WAUTERS

De Ridder I is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ridder I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789825439. Het bedrijf De Ridder I bevindt zich op het adres: Mandenmakersstraat 5; 1730; Asse (Kobbegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Ridder I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ridder I is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ridder I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ridder I, openstaande posities, locatie van De Ridder I op de kaart.

De Ridder I is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ridder I, company assigned to the tax number BE07789825439. The company De Ridder I is located at the address: Mandenmakersstraat 5; 1730; Asse (Kobbegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Ridder I were not found.
The main activity of De Ridder I is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ridder I is not available. You also can look at reviews of De Ridder I, open positions, location of De Ridder I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ridder I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ridder I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ridder I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ridder I, employees, financial statistics.