De Reys Frans

Contactgegevens De Reys Frans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Reys Frans: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Reys Frans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Van Dijckstraat 11; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 38 38; 0475 73 76 39 (+32-011 27 38 38; 0475 73 76 39) 011 27 38 38; 0475 73 76 39 (+32-011 27 38 38; 0475 73 76 39)

Fax (fax): +32 (83) 664-59-66 +32 (83) 664-59-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Reys Frans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Reys Frans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Reys Frans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Reys Frans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Reys Frans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Reys Frans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Reys Frans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Reys Frans
Products information De Reys Frans

BTW identificatienummer (tax): BE09960723876
Ondernemingsnummer: 3889404296
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Physicians & surgeons (M.D.)

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Reys Frans
(Get full report from official database of BE for De Reys Frans)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Reys Frans
Addition kinds of activities for De Reys Frans

20450108. Farina, behalve ontbijtgranen ontbijt: van gekochte bloem | Farina, except cereal breakfast food: from purchased flour
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
34990107. Kluisjes of kisten, metaal | Safe deposit boxes or chests, metal
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management

Werken bij De Reys Frans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Reys Frans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Reys Frans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Reys Frans. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

 • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

 • Werf- & projectopvolger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

 • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

 • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

 • Jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Chocolatier DUMON

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

 • Project Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van De Reys Frans in sociale netwerken
Look for responds of De Reys Frans in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Reys Frans. Laat een reactie achter voor De Reys Frans. De Reys Frans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Reys Frans. Leave a respond for De Reys Frans. De Reys Frans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Reys Frans op de google maps. Adres en contacten De Reys Frans
Location of De Reys Frans on the google maps. Address and contacts of De Reys Frans

Andere gerelateerde bedrijven als come De Reys Frans De Reys Frans: MARC DARDENNE | Berlitz Language Center S.A. | JOFRE | GILLAM | CHRISTIAN THONNART

Other related companies as De Reys Frans: MARC DARDENNE | Berlitz Language Center S.A. | JOFRE | GILLAM | CHRISTIAN THONNART

De Reys Frans is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Reys Frans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09960723876. Het bedrijf De Reys Frans bevindt zich op het adres: Pastoor Van Dijckstraat 11; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Lijst met producten zijn Physicians & surgeons (M.D.).
De hoofdactiviteit van De Reys Frans is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Reys Frans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Reys Frans, openstaande posities, locatie van De Reys Frans op de kaart.

De Reys Frans is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Reys Frans, company assigned to the tax number BE09960723876. The company De Reys Frans is located at the address: Pastoor Van Dijckstraat 11; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. List of products are Physicians & surgeons (M.D.).
The main activity of De Reys Frans is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Reys Frans is not available. You also can look at reviews of De Reys Frans, open positions, location of De Reys Frans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Reys Frans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Reys Frans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Reys Frans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Reys Frans, employees, financial statistics.