De Puysseleyr D

Contactgegevens De Puysseleyr D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Puysseleyr D: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Puysseleyr D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 6; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), België

Telefoon (phone): 03 766 20 99 (+32-03 766 20 99) 03 766 20 99 (+32-03 766 20 99)

Fax (fax): +32 (68) 308-48-76 +32 (68) 308-48-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Puysseleyr D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Puysseleyr D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Puysseleyr D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Puysseleyr D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Puysseleyr D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Puysseleyr D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Puysseleyr D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Puysseleyr D
Products information De Puysseleyr D

BTW identificatienummer (tax): BE04234375000
Ondernemingsnummer: 6379730224
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Puysseleyr D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Puysseleyr D
(Get full report from official database of BE for De Puysseleyr D)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Puysseleyr D
Addition kinds of activities for De Puysseleyr D

396501. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
17719901. Betonpompen | Concrete pumping
17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
31110300. Lederverwerking | Leather processing
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
87119904. Ontwerpen: schip, boot, machine en product | Designing: ship, boat, machine, and product

Werken bij De Puysseleyr D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Puysseleyr D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Puysseleyr D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Puysseleyr D. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

 • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

 • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

 • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

 • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

 • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

 • Elektricien (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van De Puysseleyr D in sociale netwerken
Look for responds of De Puysseleyr D in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Puysseleyr D. Laat een reactie achter voor De Puysseleyr D. De Puysseleyr D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Puysseleyr D. Leave a respond for De Puysseleyr D. De Puysseleyr D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Puysseleyr D op de google maps. Adres en contacten De Puysseleyr D
Location of De Puysseleyr D on the google maps. Address and contacts of De Puysseleyr D

Andere gerelateerde bedrijven als come De Puysseleyr D De Puysseleyr D: SHOES IN THE BOX | NICO DE ZUTTER | Décor Center L'A | LES A.P. ASSURANCES | JC FRITERIE

Other related companies as De Puysseleyr D: SHOES IN THE BOX | NICO DE ZUTTER | Décor Center L'A | LES A.P. ASSURANCES | JC FRITERIE

De Puysseleyr D is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Puysseleyr D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234375000. Het bedrijf De Puysseleyr D bevindt zich op het adres: Zandstraat 6; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Puysseleyr D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Puysseleyr D is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Puysseleyr D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Puysseleyr D, openstaande posities, locatie van De Puysseleyr D op de kaart.

De Puysseleyr D is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Puysseleyr D, company assigned to the tax number BE04234375000. The company De Puysseleyr D is located at the address: Zandstraat 6; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 363,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Puysseleyr D were not found.
The main activity of De Puysseleyr D is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Puysseleyr D is not available. You also can look at reviews of De Puysseleyr D, open positions, location of De Puysseleyr D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Puysseleyr D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Puysseleyr D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Puysseleyr D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Puysseleyr D, employees, financial statistics.