De Prest Cyriel

Contactgegevens De Prest Cyriel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Prest Cyriel: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Prest Cyriel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Boudewijnlaan 51; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 35 56 62 (+32-050 35 56 62) 050 35 56 62 (+32-050 35 56 62)

Fax (fax): 050 35 56 62 (+32-050 35 56 62) 050 35 56 62 (+32-050 35 56 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Prest Cyriel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Prest Cyriel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Prest Cyriel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Prest Cyriel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Prest Cyriel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Prest Cyriel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Prest Cyriel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Prest Cyriel
Products information De Prest Cyriel

BTW identificatienummer (tax): BE03623535156
Ondernemingsnummer: 6559906005
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Prest Cyriel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Prest Cyriel
(Get full report from official database of BE for De Prest Cyriel)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Prest Cyriel
Addition kinds of activities for De Prest Cyriel

356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
478903. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government

Werken bij De Prest Cyriel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Prest Cyriel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Prest Cyriel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Prest Cyriel. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

 • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

 • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van De Prest Cyriel in sociale netwerken
Look for responds of De Prest Cyriel in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Prest Cyriel. Laat een reactie achter voor De Prest Cyriel. De Prest Cyriel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Prest Cyriel. Leave a respond for De Prest Cyriel. De Prest Cyriel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Prest Cyriel op de google maps. Adres en contacten De Prest Cyriel
Location of De Prest Cyriel on the google maps. Address and contacts of De Prest Cyriel

Andere gerelateerde bedrijven als come De Prest Cyriel De Prest Cyriel: De Moor R | Van Belle R | Acros Organics | Watermanagement Products BVBA | ST-SYSTEMS

Other related companies as De Prest Cyriel: De Moor R | Van Belle R | Acros Organics | Watermanagement Products BVBA | ST-SYSTEMS

De Prest Cyriel is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Prest Cyriel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623535156. Het bedrijf De Prest Cyriel bevindt zich op het adres: Koning Boudewijnlaan 51; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 541,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Prest Cyriel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Prest Cyriel is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Prest Cyriel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Prest Cyriel, openstaande posities, locatie van De Prest Cyriel op de kaart.

De Prest Cyriel is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Prest Cyriel, company assigned to the tax number BE03623535156. The company De Prest Cyriel is located at the address: Koning Boudewijnlaan 51; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 541,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Prest Cyriel were not found.
The main activity of De Prest Cyriel is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Prest Cyriel is not available. You also can look at reviews of De Prest Cyriel, open positions, location of De Prest Cyriel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Prest Cyriel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Prest Cyriel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Prest Cyriel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Prest Cyriel, employees, financial statistics.