De Preester H

Contactgegevens De Preester H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Preester H: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Preester H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Olmstraat 37-1; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 83 68 (+32-056 60 83 68) 056 60 83 68 (+32-056 60 83 68)

Fax (fax): +32 (14) 208-94-97 +32 (14) 208-94-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Preester H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Preester H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Preester H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Preester H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Preester H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Preester H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Preester H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Preester H
Products information De Preester H

BTW identificatienummer (tax): BE04298919677
Ondernemingsnummer: 7906555175
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in De Preester H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Preester H
(Get full report from official database of BE for De Preester H)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Preester H
Addition kinds of activities for De Preester H

2771. Wenskaarten | Greeting cards
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
40119903. Stoomrails | Steam railroads
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij De Preester H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Preester H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Preester H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Preester H. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

 • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

 • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

 • Automation Support Engineer (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

 • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VAN KASTEREN

  Type: Vaste Job

  Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

 • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Select HR ICT

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

 • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van De Preester H in sociale netwerken
Look for responds of De Preester H in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Preester H. Laat een reactie achter voor De Preester H. De Preester H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Preester H. Leave a respond for De Preester H. De Preester H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Preester H op de google maps. Adres en contacten De Preester H
Location of De Preester H on the google maps. Address and contacts of De Preester H

Andere gerelateerde bedrijven als come De Preester H De Preester H: FORTIS | MAYA | PIJPEN | Advocatenkantoor Patrick Brems & Reinhilde Lyen | STIHL-HERBIET P

Other related companies as De Preester H: FORTIS | MAYA | PIJPEN | Advocatenkantoor Patrick Brems & Reinhilde Lyen | STIHL-HERBIET P

De Preester H is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Preester H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04298919677. Het bedrijf De Preester H bevindt zich op het adres: Olmstraat 37-1; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Preester H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Preester H is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Preester H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Preester H, openstaande posities, locatie van De Preester H op de kaart.

De Preester H is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Preester H, company assigned to the tax number BE04298919677. The company De Preester H is located at the address: Olmstraat 37-1; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Preester H were not found.
The main activity of De Preester H is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Preester H is not available. You also can look at reviews of De Preester H, open positions, location of De Preester H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Preester H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Preester H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Preester H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Preester H, employees, financial statistics.