De Praeter Donat

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • De Praeter Donat
Private companiesEducational Services • De Praeter Donat

Contactgegevens De Praeter Donat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Praeter Donat: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Praeter Donat

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalscholverstraat 5; 9032; Gent (Wondelgem), België

Telefoon (phone): 09 227 27 27 (+32-09 227 27 27) 09 227 27 27 (+32-09 227 27 27)

Fax (fax): +32 (67) 727-70-84 +32 (67) 727-70-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Praeter Donat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Praeter Donat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Praeter Donat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Praeter Donat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Praeter Donat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Praeter Donat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Praeter Donat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Praeter Donat
Products information De Praeter Donat

BTW identificatienummer (tax): BE01462799072
Ondernemingsnummer: 1442749023
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Praeter Donat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Praeter Donat
(Get full report from official database of BE for De Praeter Donat)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Praeter Donat
Addition kinds of activities for De Praeter Donat

769914. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
31720200. Lederen hoesjes | Leather cases
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates
87119908. Marine engineering | Marine engineering

Werken bij De Praeter Donat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Praeter Donat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Praeter Donat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Praeter Donat. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

 • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

 • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: A.A. Lascon bvba

  Type: Vaste Job

  PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

 • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

 • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

 • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

 • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

  Type: Werfreserve

  Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van De Praeter Donat in sociale netwerken
Look for responds of De Praeter Donat in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Praeter Donat. Laat een reactie achter voor De Praeter Donat. De Praeter Donat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Praeter Donat. Leave a respond for De Praeter Donat. De Praeter Donat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Praeter Donat op de google maps. Adres en contacten De Praeter Donat
Location of De Praeter Donat on the google maps. Address and contacts of De Praeter Donat

Andere gerelateerde bedrijven als come De Praeter Donat De Praeter Donat: KON. SPORT. CLUB WILRIJK | Bij Jessie | JORIS DEWAELE | LES ANGES | Venus Beaut茅

Other related companies as De Praeter Donat: KON. SPORT. CLUB WILRIJK | Bij Jessie | JORIS DEWAELE | LES ANGES | Venus Beaut茅

De Praeter Donat is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Praeter Donat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01462799072. Het bedrijf De Praeter Donat bevindt zich op het adres: Aalscholverstraat 5; 9032; Gent (Wondelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Praeter Donat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Praeter Donat is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Praeter Donat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Praeter Donat, openstaande posities, locatie van De Praeter Donat op de kaart.

De Praeter Donat is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Praeter Donat, company assigned to the tax number BE01462799072. The company De Praeter Donat is located at the address: Aalscholverstraat 5; 9032; Gent (Wondelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Praeter Donat were not found.
The main activity of De Praeter Donat is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Praeter Donat is not available. You also can look at reviews of De Praeter Donat, open positions, location of De Praeter Donat on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Praeter Donat, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Praeter Donat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Praeter Donat, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Praeter Donat, employees, financial statistics.