De Pauw Guy

Contactgegevens De Pauw Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pauw Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pauw Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 29; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 488 20 91 (+32-03 488 20 91) 03 488 20 91 (+32-03 488 20 91)

Fax (fax): +32 (82) 199-99-10 +32 (82) 199-99-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pauw Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pauw Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pauw Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pauw Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pauw Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pauw Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pauw Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pauw Guy
Products information De Pauw Guy

BTW identificatienummer (tax): BE01774810791
Ondernemingsnummer: 2580932617
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Pauw Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pauw Guy
(Get full report from official database of BE for De Pauw Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pauw Guy
Addition kinds of activities for De Pauw Guy

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
38230103. Temperatuur instrumenten: industrieel proces type | Temperature instruments: industrial process type
39440300. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
51910104. insecticiden | Insecticides

Werken bij De Pauw Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pauw Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pauw Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pauw Guy. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

 • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

 • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

 • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

 • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

 • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van De Pauw Guy in sociale netwerken
Look for responds of De Pauw Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pauw Guy. Laat een reactie achter voor De Pauw Guy. De Pauw Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pauw Guy. Leave a respond for De Pauw Guy. De Pauw Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pauw Guy op de google maps. Adres en contacten De Pauw Guy
Location of De Pauw Guy on the google maps. Address and contacts of De Pauw Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pauw Guy De Pauw Guy: BUR. LIBENS-GHEWY & CIE | PERSPECTIVES 2000 | Tixit | DIE LEY | VEDUMO

Other related companies as De Pauw Guy: BUR. LIBENS-GHEWY & CIE | PERSPECTIVES 2000 | Tixit | DIE LEY | VEDUMO

De Pauw Guy is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pauw Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01774810791. Het bedrijf De Pauw Guy bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 29; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Pauw Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pauw Guy is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pauw Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pauw Guy, openstaande posities, locatie van De Pauw Guy op de kaart.

De Pauw Guy is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pauw Guy, company assigned to the tax number BE01774810791. The company De Pauw Guy is located at the address: Koningin Astridlaan 29; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Pauw Guy were not found.
The main activity of De Pauw Guy is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pauw Guy is not available. You also can look at reviews of De Pauw Guy, open positions, location of De Pauw Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pauw Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pauw Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pauw Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pauw Guy, employees, financial statistics.