De Nys Marc

Contactgegevens De Nys Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Nys Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Nys Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel Van de Woestijnestraat 18; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 50 52 65 (+32-059 50 52 65) 059 50 52 65 (+32-059 50 52 65)

Fax (fax): +32 (71) 359-35-93 +32 (71) 359-35-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Nys Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Nys Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Nys Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Nys Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Nys Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Nys Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Nys Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Nys Marc
Products information De Nys Marc

BTW identificatienummer (tax): BE07782409667
Ondernemingsnummer: 1496856689
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in De Nys Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Nys Marc
(Get full report from official database of BE for De Nys Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Nys Marc
Addition kinds of activities for De Nys Marc

28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
75320203. Truck schilderij en lettering | Truck painting and lettering

Werken bij De Nys Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Nys Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Nys Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Nys Marc. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

 • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

 • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

 • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

 • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

 • Dakwerker platte daken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

 • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

 • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Jobstudent (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

Zoek naar antwoorden van De Nys Marc in sociale netwerken
Look for responds of De Nys Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Nys Marc. Laat een reactie achter voor De Nys Marc. De Nys Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Nys Marc. Leave a respond for De Nys Marc. De Nys Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Nys Marc op de google maps. Adres en contacten De Nys Marc
Location of De Nys Marc on the google maps. Address and contacts of De Nys Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come De Nys Marc De Nys Marc: FLASSOCIATED MARITIME SHIPPING AGENCIES NV | DECORATIE HOENS | Cuypers A | CONSORTIUM LOUAHRANI | PAUL CORNELIS

Other related companies as De Nys Marc: FLASSOCIATED MARITIME SHIPPING AGENCIES NV | DECORATIE HOENS | Cuypers A | CONSORTIUM LOUAHRANI | PAUL CORNELIS

De Nys Marc is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Nys Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07782409667. Het bedrijf De Nys Marc bevindt zich op het adres: Karel Van de Woestijnestraat 18; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Nys Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Nys Marc is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Nys Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Nys Marc, openstaande posities, locatie van De Nys Marc op de kaart.

De Nys Marc is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Nys Marc, company assigned to the tax number BE07782409667. The company De Nys Marc is located at the address: Karel Van de Woestijnestraat 18; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Nys Marc were not found.
The main activity of De Nys Marc is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Nys Marc is not available. You also can look at reviews of De Nys Marc, open positions, location of De Nys Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Nys Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Nys Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Nys Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Nys Marc, employees, financial statistics.