De Nys D

Contactgegevens De Nys D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Nys D: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Nys D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestraat 37; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 252 35 76 (+32-09 252 35 76) 09 252 35 76 (+32-09 252 35 76)

Fax (fax): +32 (56) 358-64-36 +32 (56) 358-64-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Nys D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Nys D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Nys D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Nys D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Nys D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Nys D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Nys D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Nys D
Products information De Nys D

BTW identificatienummer (tax): BE06319854736
Ondernemingsnummer: 3474121093
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De Nys D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Nys D
(Get full report from official database of BE for De Nys D)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Nys D
Addition kinds of activities for De Nys D

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
26550404. Reels (vezel), textiel: gemaakt van aangekocht materiaal | Reels (fiber), textile: made from purchased material
35310201. Capstans, schip | Capstans, ship
51369901. Shirts, mannen en jongens | Shirts, men's and boys'
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance

Werken bij De Nys D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Nys D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Nys D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Nys D. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

 • Handlanger (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

 • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

 • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

 • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

 • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

 • projectleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

Zoek naar antwoorden van De Nys D in sociale netwerken
Look for responds of De Nys D in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Nys D. Laat een reactie achter voor De Nys D. De Nys D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Nys D. Leave a respond for De Nys D. De Nys D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Nys D op de google maps. Adres en contacten De Nys D
Location of De Nys D on the google maps. Address and contacts of De Nys D

Andere gerelateerde bedrijven als come De Nys D De Nys D: ZEVEREN SPORTIEF | Algemene Kunstambachtelijke Trapmakerij Marc Van Loon nv | FRAN?OIS MAGIS | MARCEL DAWAGNE | AARAU

Other related companies as De Nys D: ZEVEREN SPORTIEF | Algemene Kunstambachtelijke Trapmakerij Marc Van Loon nv | FRAN?OIS MAGIS | MARCEL DAWAGNE | AARAU

De Nys D is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Nys D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319854736. Het bedrijf De Nys D bevindt zich op het adres: Lindestraat 37; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Nys D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Nys D is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Nys D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Nys D, openstaande posities, locatie van De Nys D op de kaart.

De Nys D is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Nys D, company assigned to the tax number BE06319854736. The company De Nys D is located at the address: Lindestraat 37; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Nys D were not found.
The main activity of De Nys D is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Nys D is not available. You also can look at reviews of De Nys D, open positions, location of De Nys D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Nys D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Nys D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Nys D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Nys D, employees, financial statistics.