De Noyette Jean

Contactgegevens De Noyette Jean: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Noyette Jean: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Noyette Jean

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Charles de Kerchovelaan 87; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 05 02; 09 384 31 36; 0475 61 70 63 (+32-09 223 05 02; 09 384 31 36; 0475 61 70 63) 09 223 05 02; 09 384 31 36; 0475 61 70 63 (+32-09 223 05 02; 09 384 31 36; 0475 61 70 63)

Fax (fax): 09 223 05 02 (+32-09 223 05 02) 09 223 05 02 (+32-09 223 05 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Noyette Jean: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Noyette Jean"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Noyette Jean"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Noyette Jean, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Noyette Jean. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Noyette Jean, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Noyette Jean. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Noyette Jean
Products information De Noyette Jean

BTW identificatienummer (tax): BE06695037841
Ondernemingsnummer: 4383239746
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Noyette Jean zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Noyette Jean
(Get full report from official database of BE for De Noyette Jean)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Noyette Jean
Addition kinds of activities for De Noyette Jean

2141. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
615302. Factoring diensten | Factoring services
733100. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
20139918. Spreads, sandwich: vlees, uit gekocht vlees | Spreads, sandwich: meat, from purchased meat
24930203. waferboard | Waferboard
51129904. enveloppen | Envelopes
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec

Werken bij De Noyette Jean: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Noyette Jean: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Noyette Jean. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Noyette Jean. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

 • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

 • Bandenmonteurs (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

 • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • KELNER (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

  Type: Studentenjob

  We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

 • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: FALCO

  Type: Studentenjob

  Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

 • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

 • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

 • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: OMNINO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

 • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

 • KEUKENHULP (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: GOUDEN BANK

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van De Noyette Jean in sociale netwerken
Look for responds of De Noyette Jean in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Noyette Jean. Laat een reactie achter voor De Noyette Jean. De Noyette Jean bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Noyette Jean. Leave a respond for De Noyette Jean. De Noyette Jean on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Noyette Jean op de google maps. Adres en contacten De Noyette Jean
Location of De Noyette Jean on the google maps. Address and contacts of De Noyette Jean

Andere gerelateerde bedrijven als come De Noyette Jean De Noyette Jean: THE SELFMADE COMPANY NV | FORTIS | Philippe S | Euro Delices Distibution | CH?TEAU D?AX

Other related companies as De Noyette Jean: THE SELFMADE COMPANY NV | FORTIS | Philippe S | Euro Delices Distibution | CH?TEAU D?AX

De Noyette Jean is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Noyette Jean, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06695037841. Het bedrijf De Noyette Jean bevindt zich op het adres: Charles de Kerchovelaan 87; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Noyette Jean zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Noyette Jean is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Noyette Jean is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Noyette Jean, openstaande posities, locatie van De Noyette Jean op de kaart.

De Noyette Jean is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Noyette Jean, company assigned to the tax number BE06695037841. The company De Noyette Jean is located at the address: Charles de Kerchovelaan 87; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Noyette Jean were not found.
The main activity of De Noyette Jean is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Noyette Jean is not available. You also can look at reviews of De Noyette Jean, open positions, location of De Noyette Jean on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Noyette Jean, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Noyette Jean, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Noyette Jean, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Noyette Jean, employees, financial statistics.