De Nolf Myriam

Contactgegevens De Nolf Myriam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Nolf Myriam: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Nolf Myriam

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kuitenbergstraat 10; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 258 00 44 (+32-09 258 00 44) 09 258 00 44 (+32-09 258 00 44)

Fax (fax): +32 (57) 375-82-43 +32 (57) 375-82-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Nolf Myriam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Nolf Myriam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Nolf Myriam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Nolf Myriam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Nolf Myriam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Nolf Myriam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Nolf Myriam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Nolf Myriam
Products information De Nolf Myriam

BTW identificatienummer (tax): BE01410339355
Ondernemingsnummer: 8167755126
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Nolf Myriam zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Nolf Myriam
(Get full report from official database of BE for De Nolf Myriam)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Nolf Myriam
Addition kinds of activities for De Nolf Myriam

017399. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
222103. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
49590301. Oplossing van oliestorting | Oil spill cleanup
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories

Werken bij De Nolf Myriam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Nolf Myriam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Nolf Myriam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Nolf Myriam. Looking for open vacancies in other companies

 • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

 • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

 • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

 • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

 • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

 • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

 • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

 • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

 • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: KICK START

  Type: Zelfstandige activiteit

  De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

Zoek naar antwoorden van De Nolf Myriam in sociale netwerken
Look for responds of De Nolf Myriam in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Nolf Myriam. Laat een reactie achter voor De Nolf Myriam. De Nolf Myriam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Nolf Myriam. Leave a respond for De Nolf Myriam. De Nolf Myriam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Nolf Myriam op de google maps. Adres en contacten De Nolf Myriam
Location of De Nolf Myriam on the google maps. Address and contacts of De Nolf Myriam

Andere gerelateerde bedrijven als come De Nolf Myriam De Nolf Myriam: Keersmaekers T | ELIANA FALCONI | BOETIEK IF | FA. GITA | FLINSTITUT PACHECO

Other related companies as De Nolf Myriam: Keersmaekers T | ELIANA FALCONI | BOETIEK IF | FA. GITA | FLINSTITUT PACHECO

De Nolf Myriam is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Nolf Myriam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01410339355. Het bedrijf De Nolf Myriam bevindt zich op het adres: Kuitenbergstraat 10; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Nolf Myriam zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Nolf Myriam is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Nolf Myriam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Nolf Myriam, openstaande posities, locatie van De Nolf Myriam op de kaart.

De Nolf Myriam is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Nolf Myriam, company assigned to the tax number BE01410339355. The company De Nolf Myriam is located at the address: Kuitenbergstraat 10; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Nolf Myriam were not found.
The main activity of De Nolf Myriam is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Nolf Myriam is not available. You also can look at reviews of De Nolf Myriam, open positions, location of De Nolf Myriam on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Nolf Myriam, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Nolf Myriam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Nolf Myriam, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Nolf Myriam, employees, financial statistics.