De Myttenaere Martine

Contactgegevens De Myttenaere Martine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Myttenaere Martine: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Myttenaere Martine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Den Doorn 1; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 58 32 (+32-02 375 58 32) 02 375 58 32 (+32-02 375 58 32)

Fax (fax): +32 (55) 120-74-84 +32 (55) 120-74-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Myttenaere Martine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Myttenaere Martine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Myttenaere Martine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Myttenaere Martine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Myttenaere Martine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Myttenaere Martine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Myttenaere Martine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Myttenaere Martine
Products information De Myttenaere Martine

BTW identificatienummer (tax): BE01065093994
Ondernemingsnummer: 2337036132
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Myttenaere Martine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Myttenaere Martine
(Get full report from official database of BE for De Myttenaere Martine)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Myttenaere Martine
Addition kinds of activities for De Myttenaere Martine

24410102. Doos klauwen, hout | Box cleats, wood
29510206. Wegenmateriaal, bitumineuze (niet van raffinaderijen) | Road materials, bituminous (not from refineries)
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal
35999917. Swage blokken | Swage blocks
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
47310101. Agenten, verzending | Agents, shipping
86219906. Professioneel standaarden review board | Professional standards review board

Werken bij De Myttenaere Martine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Myttenaere Martine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Myttenaere Martine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Myttenaere Martine. Looking for open vacancies in other companies

 • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

 • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

 • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

 • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

 • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TELE-IN COMPANY

  Type: Vaste Job

  We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

 • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Flexijob

  We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

 • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

  Type: Flexijob

  Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van De Myttenaere Martine in sociale netwerken
Look for responds of De Myttenaere Martine in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Myttenaere Martine. Laat een reactie achter voor De Myttenaere Martine. De Myttenaere Martine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Myttenaere Martine. Leave a respond for De Myttenaere Martine. De Myttenaere Martine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Myttenaere Martine op de google maps. Adres en contacten De Myttenaere Martine
Location of De Myttenaere Martine on the google maps. Address and contacts of De Myttenaere Martine

Andere gerelateerde bedrijven als come De Myttenaere Martine De Myttenaere Martine: HOF VAN RIETH | TENNIS CLUB BINCHOIS | Hoefijzer ('t) | JAARBEURS UTRECHT/ bv PROJECTS | Friterie l'Etoile

Other related companies as De Myttenaere Martine: HOF VAN RIETH | TENNIS CLUB BINCHOIS | Hoefijzer ('t) | JAARBEURS UTRECHT/ bv PROJECTS | Friterie l'Etoile

De Myttenaere Martine is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Myttenaere Martine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01065093994. Het bedrijf De Myttenaere Martine bevindt zich op het adres: Avenue Den Doorn 1; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 493,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Myttenaere Martine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Myttenaere Martine is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Myttenaere Martine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Myttenaere Martine, openstaande posities, locatie van De Myttenaere Martine op de kaart.

De Myttenaere Martine is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Myttenaere Martine, company assigned to the tax number BE01065093994. The company De Myttenaere Martine is located at the address: Avenue Den Doorn 1; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 493,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Myttenaere Martine were not found.
The main activity of De Myttenaere Martine is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Myttenaere Martine is not available. You also can look at reviews of De Myttenaere Martine, open positions, location of De Myttenaere Martine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Myttenaere Martine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Myttenaere Martine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Myttenaere Martine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Myttenaere Martine, employees, financial statistics.