De Moor-Van Strydonck Dental Clinic

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • De Moor-Van Strydonck Dental Clinic
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • De Moor-Van Strydonck Dental Clinic

Contactgegevens De Moor-Van Strydonck Dental Clinic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Moor-Van Strydonck Dental Clinic: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Moor-Van Strydonck Dental Clinic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 395A; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 29 59 (+32-03 653 29 59) 03 653 29 59 (+32-03 653 29 59)

Fax (fax): 03 653 29 65 (+32-03 653 29 65) 03 653 29 65 (+32-03 653 29 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Moor-Van Strydonck Dental Clinic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Moor-Van Strydonck Dental Clinic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Moor-Van Strydonck Dental Clinic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Moor-Van Strydonck Dental Clinic
Products information De Moor-Van Strydonck Dental Clinic

BTW identificatienummer (tax): BE06974914550
Ondernemingsnummer: 4033599853
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 542,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Moor-Van Strydonck Dental Clinic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Moor-Van Strydonck Dental Clinic
(Get full report from official database of BE for De Moor-Van Strydonck Dental Clinic)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Moor-Van Strydonck Dental Clinic
Addition kinds of activities for De Moor-Van Strydonck Dental Clinic

1794. Uitboren | Excavation work
325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
364100. Elektrische lampen | Electric lamps
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
76990507. Pallet reparatie | Pallet repair

Werken bij De Moor-Van Strydonck Dental Clinic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Moor-Van Strydonck Dental Clinic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. Looking for open vacancies in other companies

 • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

 • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

 • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

 • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

 • Receptionist te Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

 • Financial & Business Controller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

 • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

 • Financieel Analist (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MARTENS & BRIJS

  Type: Vaste Job

  Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

 • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van De Moor-Van Strydonck Dental Clinic in sociale netwerken
Look for responds of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. Laat een reactie achter voor De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. De Moor-Van Strydonck Dental Clinic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. Leave a respond for De Moor-Van Strydonck Dental Clinic. De Moor-Van Strydonck Dental Clinic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Moor-Van Strydonck Dental Clinic op de google maps. Adres en contacten De Moor-Van Strydonck Dental Clinic
Location of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic on the google maps. Address and contacts of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic

Andere gerelateerde bedrijven als come De Moor-Van Strydonck Dental Clinic De Moor-Van Strydonck Dental Clinic: Axa-Bank/Berghmans I | CAMPING DIEPVENNEN | Bloch Ph Productions | DANIEL DOYEN | mekong-consulting

Other related companies as De Moor-Van Strydonck Dental Clinic: Axa-Bank/Berghmans I | CAMPING DIEPVENNEN | Bloch Ph Productions | DANIEL DOYEN | mekong-consulting

De Moor-Van Strydonck Dental Clinic is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06974914550. Het bedrijf De Moor-Van Strydonck Dental Clinic bevindt zich op het adres: Bredabaan 395A; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 542,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Moor-Van Strydonck Dental Clinic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Moor-Van Strydonck Dental Clinic is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Moor-Van Strydonck Dental Clinic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, openstaande posities, locatie van De Moor-Van Strydonck Dental Clinic op de kaart.

De Moor-Van Strydonck Dental Clinic is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, company assigned to the tax number BE06974914550. The company De Moor-Van Strydonck Dental Clinic is located at the address: Bredabaan 395A; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 542,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Moor-Van Strydonck Dental Clinic were not found.
The main activity of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic is not available. You also can look at reviews of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, open positions, location of De Moor-Van Strydonck Dental Clinic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Moor-Van Strydonck Dental Clinic, employees, financial statistics.