Axa-Bank/Berghmans I

Contactgegevens Axa-Bank/Berghmans I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axa-Bank/Berghmans I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axa-Bank/Berghmans I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halle-dorp 83; 2980; Zoersel (Halle), België

Telefoon (phone): 03 385 15 54 (+32-03 385 15 54) 03 385 15 54 (+32-03 385 15 54)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axa-Bank/Berghmans I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axa-Bank/Berghmans I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axa-Bank/Berghmans I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axa-Bank/Berghmans I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axa-Bank/Berghmans I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axa-Bank/Berghmans I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axa-Bank/Berghmans I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axa-Bank/Berghmans I
Products information Axa-Bank/Berghmans I

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Axa-Bank/Berghmans I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axa-Bank/Berghmans I
(Get full report from official database of BE for Axa-Bank/Berghmans I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axa-Bank/Berghmans I
Addition kinds of activities for Axa-Bank/Berghmans I

07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
22210801. Duvetyn, synthetische vezel en zijde | Duvetyn, manmade fiber and silk
24310603. Trim, hout | Trim, wood
24480000. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
42229902. Opslag, bevroren of gekoelde goederen | Storage, frozen or refrigerated goods
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions

Werken bij Axa-Bank/Berghmans I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axa-Bank/Berghmans I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axa-Bank/Berghmans I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axa-Bank/Berghmans I. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

Zoek naar antwoorden van Axa-Bank/Berghmans I in sociale netwerken
Look for responds of Axa-Bank/Berghmans I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axa-Bank/Berghmans I. Laat een reactie achter voor Axa-Bank/Berghmans I. Axa-Bank/Berghmans I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axa-Bank/Berghmans I. Leave a respond for Axa-Bank/Berghmans I. Axa-Bank/Berghmans I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axa-Bank/Berghmans I op de google maps. Adres en contacten Axa-Bank/Berghmans I
Location of Axa-Bank/Berghmans I on the google maps. Address and contacts of Axa-Bank/Berghmans I

Andere gerelateerde bedrijven als come Axa-Bank/Berghmans I Axa-Bank/Berghmans I: Chambres d'Ami(E)s | Corentje (Au) | SAMPERS | DEWAELE | GARAGE DEMUER

Other related companies as Axa-Bank/Berghmans I: Chambres d'Ami(E)s | Corentje (Au) | SAMPERS | DEWAELE | GARAGE DEMUER

Axa-Bank/Berghmans I is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Axa-Bank/Berghmans I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf Axa-Bank/Berghmans I bevindt zich op het adres: Halle-dorp 83; 2980; Zoersel (Halle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Producten gemaakt in Axa-Bank/Berghmans I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axa-Bank/Berghmans I is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axa-Bank/Berghmans I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axa-Bank/Berghmans I, openstaande posities, locatie van Axa-Bank/Berghmans I op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Axa-Bank/Berghmans I is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Axa-Bank/Berghmans I, company assigned to the tax number BE03139312744. The company Axa-Bank/Berghmans I is located at the address: Halle-dorp 83; 2980; Zoersel (Halle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. Products created in Axa-Bank/Berghmans I were not found.
The main activity of Axa-Bank/Berghmans I is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Axa-Bank/Berghmans I is not available. You also can look at reviews of Axa-Bank/Berghmans I, open positions, location of Axa-Bank/Berghmans I on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axa-Bank/Berghmans I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axa-Bank/Berghmans I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axa-Bank/Berghmans I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axa-Bank/Berghmans I, employees, financial statistics.