De Meyer-Van Hacht Alix

Contactgegevens De Meyer-Van Hacht Alix: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meyer-Van Hacht Alix: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meyer-Van Hacht Alix

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Armand Segerslei 4; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 440 45 14 (+32-03 440 45 14) 03 440 45 14 (+32-03 440 45 14)

Fax (fax): +32 (83) 588-31-48 +32 (83) 588-31-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meyer-Van Hacht Alix: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meyer-Van Hacht Alix"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meyer-Van Hacht Alix"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meyer-Van Hacht Alix, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meyer-Van Hacht Alix. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meyer-Van Hacht Alix, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meyer-Van Hacht Alix. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meyer-Van Hacht Alix
Products information De Meyer-Van Hacht Alix

BTW identificatienummer (tax): BE01513061523
Ondernemingsnummer: 6308319091
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in De Meyer-Van Hacht Alix zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meyer-Van Hacht Alix
(Get full report from official database of BE for De Meyer-Van Hacht Alix)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meyer-Van Hacht Alix
Addition kinds of activities for De Meyer-Van Hacht Alix

267601. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
13890107. Goed aansluiten en verlaten, olie en gas | Well plugging and abandoning, oil and gas
38410410. Instrumenten, microchirurgische: behalve electromedical | Instruments, microsurgical: except electromedical
73899944. Relocation service | Relocation service
80110514. Orthopedische arts | Orthopedic physician

Werken bij De Meyer-Van Hacht Alix: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meyer-Van Hacht Alix: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meyer-Van Hacht Alix. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meyer-Van Hacht Alix. Looking for open vacancies in other companies

 • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

 • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

 • METSER (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

 • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

 • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

  Type: Vaste Job

  Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

 • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

 • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

Zoek naar antwoorden van De Meyer-Van Hacht Alix in sociale netwerken
Look for responds of De Meyer-Van Hacht Alix in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meyer-Van Hacht Alix. Laat een reactie achter voor De Meyer-Van Hacht Alix. De Meyer-Van Hacht Alix bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meyer-Van Hacht Alix. Leave a respond for De Meyer-Van Hacht Alix. De Meyer-Van Hacht Alix on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meyer-Van Hacht Alix op de google maps. Adres en contacten De Meyer-Van Hacht Alix
Location of De Meyer-Van Hacht Alix on the google maps. Address and contacts of De Meyer-Van Hacht Alix

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meyer-Van Hacht Alix De Meyer-Van Hacht Alix: Sauveur Ch | Hesse Center NV | FEDERALE POLITIE | BERTRAND HOUX | PAPA MOCTAR DIAGNE

Other related companies as De Meyer-Van Hacht Alix: Sauveur Ch | Hesse Center NV | FEDERALE POLITIE | BERTRAND HOUX | PAPA MOCTAR DIAGNE

De Meyer-Van Hacht Alix is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meyer-Van Hacht Alix, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513061523. Het bedrijf De Meyer-Van Hacht Alix bevindt zich op het adres: Armand Segerslei 4; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Meyer-Van Hacht Alix zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meyer-Van Hacht Alix is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meyer-Van Hacht Alix is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meyer-Van Hacht Alix, openstaande posities, locatie van De Meyer-Van Hacht Alix op de kaart.

De Meyer-Van Hacht Alix is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meyer-Van Hacht Alix, company assigned to the tax number BE01513061523. The company De Meyer-Van Hacht Alix is located at the address: Armand Segerslei 4; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Meyer-Van Hacht Alix were not found.
The main activity of De Meyer-Van Hacht Alix is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meyer-Van Hacht Alix is not available. You also can look at reviews of De Meyer-Van Hacht Alix, open positions, location of De Meyer-Van Hacht Alix on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meyer-Van Hacht Alix, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meyer-Van Hacht Alix, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meyer-Van Hacht Alix, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meyer-Van Hacht Alix, employees, financial statistics.