De Meulenaer G

Contactgegevens De Meulenaer G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meulenaer G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meulenaer G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berkenhof 16; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), België

Telefoon (phone): 03 776 63 22 (+32-03 776 63 22) 03 776 63 22 (+32-03 776 63 22)

Fax (fax): +32 (9) 638-13-80 +32 (9) 638-13-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meulenaer G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meulenaer G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meulenaer G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meulenaer G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meulenaer G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meulenaer G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meulenaer G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meulenaer G
Products information De Meulenaer G

BTW identificatienummer (tax): BE06547821044
Ondernemingsnummer: 6951843261
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Meulenaer G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meulenaer G
(Get full report from official database of BE for De Meulenaer G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meulenaer G
Addition kinds of activities for De Meulenaer G

16239906. Ondergrondse utilities contractor | Underground utilities contractor
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
51910202. Eten geven | Feed
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive
76310201. Diamond setter | Diamond setter
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction

Werken bij De Meulenaer G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meulenaer G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meulenaer G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meulenaer G. Looking for open vacancies in other companies

 • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

 • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

 • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

 • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

 • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

  Regio: SINT-JORIS

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Jobstudent (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

 • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

 • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

 • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

  Type: Vaste Job

  Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

 • Osteopaat (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PRAKTIJK FACET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

 • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

Zoek naar antwoorden van De Meulenaer G in sociale netwerken
Look for responds of De Meulenaer G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meulenaer G. Laat een reactie achter voor De Meulenaer G. De Meulenaer G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meulenaer G. Leave a respond for De Meulenaer G. De Meulenaer G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meulenaer G op de google maps. Adres en contacten De Meulenaer G
Location of De Meulenaer G on the google maps. Address and contacts of De Meulenaer G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meulenaer G De Meulenaer G: RASSAERT | Apchard NV | BRICO | DELFOSSE JEAN | VEILING DEBEUF-DER?

Other related companies as De Meulenaer G: RASSAERT | Apchard NV | BRICO | DELFOSSE JEAN | VEILING DEBEUF-DER?

De Meulenaer G is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meulenaer G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06547821044. Het bedrijf De Meulenaer G bevindt zich op het adres: Berkenhof 16; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Meulenaer G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meulenaer G is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meulenaer G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meulenaer G, openstaande posities, locatie van De Meulenaer G op de kaart.

De Meulenaer G is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meulenaer G, company assigned to the tax number BE06547821044. The company De Meulenaer G is located at the address: Berkenhof 16; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Meulenaer G were not found.
The main activity of De Meulenaer G is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meulenaer G is not available. You also can look at reviews of De Meulenaer G, open positions, location of De Meulenaer G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meulenaer G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meulenaer G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meulenaer G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meulenaer G, employees, financial statistics.