VEILING DEBEUF-DER?

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • VEILING DEBEUF-DER?
Private companiesDepository Institutions • VEILING DEBEUF-DER?

Contactgegevens VEILING DEBEUF-DER?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEILING DEBEUF-DER?: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEILING DEBEUF-DER?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 13; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51247660 (+32-51247660) 51247660 (+32-51247660)

Fax (fax): +32 (87) 399-37-37 +32 (87) 399-37-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEILING DEBEUF-DER?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEILING DEBEUF-DER?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEILING DEBEUF-DER?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEILING DEBEUF-DER?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEILING DEBEUF-DER?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEILING DEBEUF-DER?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEILING DEBEUF-DER?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEILING DEBEUF-DER?
Products information VEILING DEBEUF-DER?

BTW identificatienummer (tax): BE09435577392
Ondernemingsnummer: 2037109375
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VEILING DEBEUF-DER? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veilingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEILING DEBEUF-DER?
(Get full report from official database of BE for VEILING DEBEUF-DER?)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEILING DEBEUF-DER?
Addition kinds of activities for VEILING DEBEUF-DER?

274103. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
31499903. mocassins | Moccasins
35680201. Kogelgewrichten, behalve vliegtuigen en auto's | Ball joints, except aircraft and auto
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
50999905. Bagage | Luggage

Werken bij VEILING DEBEUF-DER?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEILING DEBEUF-DER?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEILING DEBEUF-DER?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEILING DEBEUF-DER?. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van VEILING DEBEUF-DER? in sociale netwerken
Look for responds of VEILING DEBEUF-DER? in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEILING DEBEUF-DER?. Laat een reactie achter voor VEILING DEBEUF-DER?. VEILING DEBEUF-DER? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEILING DEBEUF-DER?. Leave a respond for VEILING DEBEUF-DER?. VEILING DEBEUF-DER? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEILING DEBEUF-DER? op de google maps. Adres en contacten VEILING DEBEUF-DER?
Location of VEILING DEBEUF-DER? on the google maps. Address and contacts of VEILING DEBEUF-DER?

Andere gerelateerde bedrijven als come VEILING DEBEUF-DER? VEILING DEBEUF-DER?: FLINTERNATIONAL MERCHANDISING PROMOTION AND SERVICES SA | MAISON RUDYBELLE | HUIS SWEERTVAEGHER | CROMO LABO | Knauf's Imbiss

Other related companies as VEILING DEBEUF-DER?: FLINTERNATIONAL MERCHANDISING PROMOTION AND SERVICES SA | MAISON RUDYBELLE | HUIS SWEERTVAEGHER | CROMO LABO | Knauf's Imbiss

VEILING DEBEUF-DER? is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEILING DEBEUF-DER?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435577392. Het bedrijf VEILING DEBEUF-DER? bevindt zich op het adres: ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 13; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Veilingen. Producten gemaakt in VEILING DEBEUF-DER? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEILING DEBEUF-DER? is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEILING DEBEUF-DER? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEILING DEBEUF-DER?, openstaande posities, locatie van VEILING DEBEUF-DER? op de kaart.

VEILING DEBEUF-DER? is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEILING DEBEUF-DER?, company assigned to the tax number BE09435577392. The company VEILING DEBEUF-DER? is located at the address: ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 13; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Veilingen. Products created in VEILING DEBEUF-DER? were not found.
The main activity of VEILING DEBEUF-DER? is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VEILING DEBEUF-DER? is not available. You also can look at reviews of VEILING DEBEUF-DER?, open positions, location of VEILING DEBEUF-DER? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEILING DEBEUF-DER?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEILING DEBEUF-DER?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEILING DEBEUF-DER?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEILING DEBEUF-DER?, employees, financial statistics.