De Meirsman Katrien

Contactgegevens De Meirsman Katrien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meirsman Katrien: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meirsman Katrien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schietakkerstraat 17; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 052 46 39 78 (+32-052 46 39 78) 052 46 39 78 (+32-052 46 39 78)

Fax (fax): +32 (87) 243-39-76 +32 (87) 243-39-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meirsman Katrien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meirsman Katrien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meirsman Katrien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meirsman Katrien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meirsman Katrien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meirsman Katrien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meirsman Katrien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meirsman Katrien
Products information De Meirsman Katrien

BTW identificatienummer (tax): BE03227478027
Ondernemingsnummer: 7761260986
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Meirsman Katrien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meirsman Katrien
(Get full report from official database of BE for De Meirsman Katrien)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meirsman Katrien
Addition kinds of activities for De Meirsman Katrien

753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital

Werken bij De Meirsman Katrien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meirsman Katrien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meirsman Katrien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meirsman Katrien. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

 • Dakwerker (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

 • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

 • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

 • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

  Type: Vaste Job

  Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

 • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Vaste Job

  JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Junior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

Zoek naar antwoorden van De Meirsman Katrien in sociale netwerken
Look for responds of De Meirsman Katrien in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meirsman Katrien. Laat een reactie achter voor De Meirsman Katrien. De Meirsman Katrien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meirsman Katrien. Leave a respond for De Meirsman Katrien. De Meirsman Katrien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meirsman Katrien op de google maps. Adres en contacten De Meirsman Katrien
Location of De Meirsman Katrien on the google maps. Address and contacts of De Meirsman Katrien

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meirsman Katrien De Meirsman Katrien: COIFFURE LYDIE | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Moreau-Scoyez SPRL | B.O.O. | GALERIJ JAMAR

Other related companies as De Meirsman Katrien: COIFFURE LYDIE | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Moreau-Scoyez SPRL | B.O.O. | GALERIJ JAMAR

De Meirsman Katrien is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meirsman Katrien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03227478027. Het bedrijf De Meirsman Katrien bevindt zich op het adres: Schietakkerstraat 17; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Meirsman Katrien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meirsman Katrien is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meirsman Katrien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meirsman Katrien, openstaande posities, locatie van De Meirsman Katrien op de kaart.

De Meirsman Katrien is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meirsman Katrien, company assigned to the tax number BE03227478027. The company De Meirsman Katrien is located at the address: Schietakkerstraat 17; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Meirsman Katrien were not found.
The main activity of De Meirsman Katrien is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meirsman Katrien is not available. You also can look at reviews of De Meirsman Katrien, open positions, location of De Meirsman Katrien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meirsman Katrien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meirsman Katrien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meirsman Katrien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meirsman Katrien, employees, financial statistics.