De Meirsman K

Contactgegevens De Meirsman K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meirsman K: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meirsman K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentstraat 48; 9140; Temse (Tielrode), België

Telefoon (phone): 03 711 04 41 (+32-03 711 04 41) 03 711 04 41 (+32-03 711 04 41)

Fax (fax): +32 (69) 453-71-32 +32 (69) 453-71-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meirsman K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meirsman K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meirsman K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meirsman K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meirsman K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meirsman K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meirsman K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meirsman K
Products information De Meirsman K

BTW identificatienummer (tax): BE01186492919
Ondernemingsnummer: 9957702636
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Meirsman K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meirsman K
(Get full report from official database of BE for De Meirsman K)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meirsman K
Addition kinds of activities for De Meirsman K

443200. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
45810103. Hangar operatie | Hangar operation
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij De Meirsman K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meirsman K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meirsman K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meirsman K. Looking for open vacancies in other companies

 • Walsenmaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

 • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

 • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

 • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

 • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

 • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

 • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Flexijob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van De Meirsman K in sociale netwerken
Look for responds of De Meirsman K in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meirsman K. Laat een reactie achter voor De Meirsman K. De Meirsman K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meirsman K. Leave a respond for De Meirsman K. De Meirsman K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meirsman K op de google maps. Adres en contacten De Meirsman K
Location of De Meirsman K on the google maps. Address and contacts of De Meirsman K

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meirsman K De Meirsman K: Cuignet Ph | JOHAN DE GRANDE | MAISON MANGOLA | Strynckx Inneke | COURTH?OUX

Other related companies as De Meirsman K: Cuignet Ph | JOHAN DE GRANDE | MAISON MANGOLA | Strynckx Inneke | COURTH?OUX

De Meirsman K is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meirsman K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01186492919. Het bedrijf De Meirsman K bevindt zich op het adres: Gentstraat 48; 9140; Temse (Tielrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Meirsman K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meirsman K is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meirsman K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meirsman K, openstaande posities, locatie van De Meirsman K op de kaart.

De Meirsman K is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meirsman K, company assigned to the tax number BE01186492919. The company De Meirsman K is located at the address: Gentstraat 48; 9140; Temse (Tielrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Meirsman K were not found.
The main activity of De Meirsman K is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meirsman K is not available. You also can look at reviews of De Meirsman K, open positions, location of De Meirsman K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meirsman K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meirsman K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meirsman K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meirsman K, employees, financial statistics.