De Meester E

Contactgegevens De Meester E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meester E: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meester E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikenstraat 47; 2840; Rumst (Reet), België

Telefoon (phone): 03 888 86 67 (+32-03 888 86 67) 03 888 86 67 (+32-03 888 86 67)

Fax (fax): +32 (60) 124-30-98 +32 (60) 124-30-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meester E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meester E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meester E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meester E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meester E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meester E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meester E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meester E
Products information De Meester E

BTW identificatienummer (tax): BE07520385742
Ondernemingsnummer: 6673065185
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in De Meester E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meester E
(Get full report from official database of BE for De Meester E)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meester E
Addition kinds of activities for De Meester E

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
22310401. Alpacas, haarhaar: geweven | Alpacas, mohair: woven
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij De Meester E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meester E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meester E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meester E. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

 • CNC operator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

 • Operator 2 ploegen (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

 • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

 • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

 • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

 • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

 • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

 • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van De Meester E in sociale netwerken
Look for responds of De Meester E in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meester E. Laat een reactie achter voor De Meester E. De Meester E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meester E. Leave a respond for De Meester E. De Meester E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meester E op de google maps. Adres en contacten De Meester E
Location of De Meester E on the google maps. Address and contacts of De Meester E

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meester E De Meester E: HEUTEN SA | MPM BENELUX SA | LA FAMENNOISE | P. GOBIER | LEO

Other related companies as De Meester E: HEUTEN SA | MPM BENELUX SA | LA FAMENNOISE | P. GOBIER | LEO

De Meester E is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meester E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07520385742. Het bedrijf De Meester E bevindt zich op het adres: Eikenstraat 47; 2840; Rumst (Reet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Meester E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meester E is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meester E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meester E, openstaande posities, locatie van De Meester E op de kaart.

De Meester E is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meester E, company assigned to the tax number BE07520385742. The company De Meester E is located at the address: Eikenstraat 47; 2840; Rumst (Reet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Meester E were not found.
The main activity of De Meester E is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meester E is not available. You also can look at reviews of De Meester E, open positions, location of De Meester E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meester E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meester E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meester E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meester E, employees, financial statistics.